Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in Akkız rolüyle beğeni topladığı Destan dizisi, bir büyük rekora imza attı!

Ebru Şahin’in Akkız rolüyle beğeni topladığı Destan dizisi, bir büyük rekora imza attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, daha önce başka dizilerde rol almış olsa da Hercai dizisi, adeta kariyerinde bir dönüm noktası oldu. Akın Akınözü ile birlikte kamera karşısına geçtiği Hercai’deki Reyyan’ın ardından Destan’da öyle bir rolle döndü ki izleyicinin kendisine olan sevgisi ve ilgisinin de hakkını vermek konusunda kimseye söz bırakmadı!

Atv’de ekrana gelen ve Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin başrolünde oynadıkları Destan dizisi, uzun bir hazırlık sürecinin meyvesi. Dizinin senaryosunu yazan iki isim, Sen Anlat Karadeniz’in hikayesini yazan ve ilk sezon senaryosuna imza atan Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın ürünü. İki senarist, Sefirin Kızı dizisinin de senaryosunu yazmıştı.

Bozdağ Film imzalı Destan dizisi, 23 Kasım 2021 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh’in üstlendiği ve Türk yapımı dizi, tarih ve kurgu türünde başarılı bir sınav vermekte.

Hazırlıkları uzun süre devam eden ve hem oyuncuların kullandıkları döneme ait dil hem kostümler ve mekanlar konusunda da dikkat çeken bir yapım oldu. Destan dizisi, Salı akşamları ekrana geliyor ve Masumlar Apartmanı’nı çoktan tahtından indirip reytingde ilk sıraya yerleşti bile!

Ebru Şahin'in Akkız rolüyle beğeni topladığı Destan dizisi, bir büyük rekora imza attı! 7

Atv’nin sevilen dizisine kısa bir ara verilmişti. Önümüzdeki hafta 18 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle tekrar yayında olacak. Bu arada Destan’dan gelen güzel haberler, izleyicisini de sevindiriyor. Dizinin internette yayınlanan ilk bölümünün izlenme rakamının 10 milyonu geçtiği görülmekte.

Bu anlamda önemli bir rekoru da elinde tutuyor! Yeni bölümü heyecanla beklenen Destan’ın dönüşünün de beklenenden iyi olacağı, son tanıtımda görülmekte. 3 haftadır ekranda olmayan dizinin ulaştığı sosyal medya başarısı parmak ısırtıyor! Destan’ın internette yayınlanan her bölümü, büyük izlenme oranlarına sahip.

Dizinin Akkız, Batuga’ya desteğini Gök Saray’a dönerek gösterirken, Kaya ve Temur Teginler’in Çolpan Hatun’a esir düşmesi iki hanlığın savaş pozisyonuna geçmesine neden oluyor.

Kimsenin beklemediği bir anda Kün Ata’yla birlikte Gök Saray’a dönerek Alpagu Han’ın karşısına çıkan Akkız, taht mücadelesinde Batuga’yı yalnız bırakmayacağını göstermek için canını ortaya koyar. Batuga, Akkız’ı babasının gazabından korumak için uğraşırken, Kaya ve Temur teginlerin Çolpan Hatun’a esir düştüğü haberi Gök Saray’a bomba gibi düşer.