Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Cankat, fotoğraflarıyla hayranlarının tepkisini aldı!

Berk Cankat, fotoğraflarıyla hayranlarının tepkisini aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Berk Cankat, mesleğinde en popüler olduğu bir süreçte verdiği tepki ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, dizi senaryolarında, kadına-çocuğa şiddet, kuma getirme, aile içi taciz gibi pek çok konunun sürekli olarak gündeme getirilmesine karşı tepki vermişti.

Toplumsal bir sorun olarak ortada duran ve hemen her gün ne yazık ki bir yenisi eklenen bu tür gerçeklerin dizilerde sürekli gösterilerek kanıksatılmasına kızan oyuncu, böyle senaryoları artık okumaktan sıkıldığını söylemiş ve para kazanmak adına aynı konuların dizilerde konu edilmesinden dolayı da sektörden uzaklaşmıştı.

Berk Cankat’ı izleyici Sana Bir Sır Vereceğim ve Medcezir dizileri ve ardından da Güzel Köylü dizisinde oynadığı Cemal karakteri ile tanımıştı. Muhteşem Yüzyıl’da hayat verdiği Alex ile de dikkatleri çekti.

Yıldızlar Şahidimdir, Gülizar ve Bir Deli Rüzgar dizilerinde rol alan oyuncu, izleyiciler tarafından da beğeni toplamıştı. Başarılı performanslarının ardından yeni teklifler de almaya başlayan Cankat, gelen senaryolara kızarak verdiği tepki sonrasında da dizilerden uzak duruyor bir süredir.

Fakat sosyal medya hesabından zaman zaman paylaşımlar yapmakta. Oyuncunun daha çok eski pozlarını paylaşması ise kimi hayranlarının beklentilerini karşılamıyor! Bu durumda da sitemli yorumlar geliyor Berk Cankat’a…

 

Berk Cankat, fotoğraflarıyla hayranlarının tepkisini aldı! 8

Cankat’ın bir takipçisinin ‘Eski fotoğraf atmaktan ne zaman vazgeçeceksin?’, Seni artık kaliteli, keyifli yapımlarda görmek istiyoruz’ şeklindeki yorumu, pek çok takipçisinin de benzer söylemlerini yansıtıyor. Şu sıralar gözlerden uzak bir hayat süren Berk Cankat, zaman zaman hayranları için paylaşımlar yapıyor ama onu da beğendiremiyor!

Berk Cankat, fotoğraflarıyla hayranlarının tepkisini aldı! 9

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından, kendisine gönderilen  senaryoları ‘Böyle yazacaksanız ben bu işte yokum’ restiyle göndermişti!

Oyuncu şöyle konuşmuştu: “Senaryo diye yolladığınız bu çöp parçalarından kazanacağınız her bir kuruş haram zıkkım olsun inşallah! 2021’in yarısı olmadan 182 kadın katledilmiş ve siz hala pişkin pişkin senaristim diye dolanıyorsunuz. Yazdığınız çöpün daha 50’nci sayfası dolmadan kadına şiddet, aile içi taciz, hayvan katletme, kuma getirme ve daha nice çirkinliği normalleştirerek o yarım yamalak kullandığınız ana dilinizle çok güzel anlatmışsınız.

Bravo! “Ama abee bunlar satıyo, bunlar izleniyoo, izleyici bunu istiyo!” değil mi? Siz de haklısınız. Kimilerine göre para ve başarı için her yol mübah. Ben yokum kardeşim.” diyerek ekranlardan uzak olma nedenini anlatmıştı.