Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin yeni sezon sürprizini Enis Arıkan duyurdu!

Camdaki Kız dizisinin yeni sezon sürprizini Enis Arıkan duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakterinin yanı sıra, sahnede de Alice Müzikali ile yer almaya devam ediyor. İki farklı kulvarda yoğun bir tempoda çalışmakta olan ünlü oyuncu, yakın arkadaşı Zeynep Bastık’ın konserini ise kaçırmadı.

Dizi ve oyun çalışmaları dışında başka bir iş yapmadığını anlatan Enis Arıkan, zaman zaman da boş günler yaratarak dinlenmeye ve etkinliklere katılmaya çalışıyor. Oyuncu, “Alıştık artık, ne yapalım işimiz olsun” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisi ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor. Peki üçüncü sezon da olacak mı? Birçok izleyici bu sorunun yanıtını bekliyor. Dizinin devam etmesi bekleniyordu ama bugüne kadar hiçbir açıklama yapılmamıştı. Kanal D dizisinin devam edeceği müjdesini Enis Arıkan verdi.

Ünü oyuncu, “Fazla aşık bir ekibiz birbirimize. Dramatik bir dizi çeksek de içinde çok eğleniyoruz. Haziran’ın ilk haftası sezon finali yaparlar” diye konuştu. Bu sözler aynı zamanda dizinin devam edeceği anlamı da taşıyor. Reytinglerin çok iyi olduğunu, koronavirüs sorunu çıktığında sağlık arası verdiklerini anlatan Enis Arıkan, bir final ihtimalini ise düşünmüyor. Oyuncu, “Reytingimiz çok iyi. Bence öyle bir şey olmaz, sanmıyorum. Allah korusun” ifadelerini kullandı.

Pandemi koşullarında zorlandıklarını belirten oyuncu, sette her gün test yapıldığını ve bazen koronavirüs olan oyuncular nedeniyle senaryoda değişiklikler de yapıldığını ifade etti.

Alice Müzikali’nin Haziran ayına kadar bütün biletlerinin satıldığı ortaya çıktı. Enis Arıkan, turne yapmalarının mümkün olmadığını bunun nedeninin de sahne dekoru ve düzeni olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Hiçbir yere gidemiyoruz, ancak seyirci bize gelecek” dedi.

Şimdiden tatil planları yapmaya başlayan Enis Arıkan, her yıl olduğu gibi bu yaz döneminde de yakın arkadaşı Ezgi Mola ile birlikte Alaçatı’da tatil yapacaklarını belirtti.