Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar önce yayınlanan Medcezir dizisinin setinden paylaşılan bir fotoğraf izleyiciyi o yıllara götürdü!..

Yıllar önce yayınlanan Medcezir dizisinin setinden paylaşılan bir fotoğraf izleyiciyi o yıllara götürdü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların en sevilen dizilerinden biri olan, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın kariyerinde büyük bir sıçrama yapmasını sağlayan Medcezir dizisi yayınlandığı dönem özellikle genç izleyicilerin büyük ilgisini çekmişti.

2013-2015 yılları arasında Star TV’de yayınlanan Medcezir dizisinde  Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya  ile birlikte Barış Falay, Mine Tugay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Şebnem Dönmez, Defne Kayalar ve Murat Aygen gibi bugün çok izlenen yapımlarda rol alan yıldız oyuncu kadrosu rol aldı.

Mine Tugay’ın instagram hesabından Tbt etiketiyle yaptığı bir paylaşım oyuncunun takipçilerini Medcezir dizisinin yayınlandığı günlere götürdü.

Mine Tugay o dönem çekilen fotoğrafta oyuncu arkadaşları Barış Falay, Çağatay Ulusoy ve Sibel Kolçak Köstendil ile birlikte görülüyor.

Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından Amerikan yapımı The O.C. Dizisinden uyarlanan Medzezir’de Çağatay Ulusoy İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde büyüyen ‘Yaman Koper’i, Serenay Sarıkaya da zengin bir ailenin kızı olan ‘Mira Beylice’yi canlandırıyordu.

Dizide Barış Falay’ın eşi ve Taner Ölmez’in annesi ‘Ender Serez’ karakterini canlandıran Mine Tugay, senaryo gereği hiç beklenmedik bir anda trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı.

Mine Tugay yıllar sonra bu ani ayrılık ile ilgili bir itirafta bulunmuş; “Ben ayrılmadım. Final yemeğinde bir şekilde duydum karakterin öldürüleceğini. Bütün yaz da bununla ilgili bilgi verilmedi bana. Kötü tecrübeler…” açıklamasını yapmıştı.

Mine Tugay verdiği bu yanıtla diziden ayrılış şekli konusunda yıllar sonra  yapımcı şirkete ve dizi ekibine kırgınlığını da getirmişti.