Ana sayfa Dizi Haberleri Yakında Sen Çal Kapımı’nın yayımlanmadığı ülke kalmayacak! Şimdi de Çek Cumhuriyeti’nde!

Yakında Sen Çal Kapımı’nın yayımlanmadığı ülke kalmayacak! Şimdi de Çek Cumhuriyeti’nde!

tarafından sule sule
Sen Çal Kapımı - Hande Erçel - Kenan Bürsin

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Görünen o ki Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında Türkiye’den daha çok yurt dışında ilgi görüyor. Gerçek bir başarı hikayesi olan dizi bir ülkeyi daha fethetmeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar 85’ten fazla ülkeye satılan ve dünyanın neredeyse yarısı tarafından seyredilen Sen Çal Kapımı dizisi gerçek bir başarı hikayesi. Türkiye’de reytingleri çok düşmüşken hikayede yapılan değişikliklerle zirveye yerleşen dizi dünyada olay yaratmaya devam ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisi bugünden itibaren Çek Cumhuriyeti’nde de yayınlanmaya başlıyor. Dizinin Çekçe dublajlı tanıtımı sosyal medyada paylaşıldı. Gösterime girdiği her ülkede reytinglerde zirveye yerleşen dizi bakalım bu ülkede nasıl bir sonuç alacak?

Kısa süre önce HBO’nun Güney Amerika’da yayın yapan platformu HBOMaxLa’da yayınlanmaya başlayan diziden müthiş izlenme rakamları haberleri gelmeye devam ediyor. Güzel haberin geldiği son ülke Ekvador oldu. Dizi Ekvador’da en çok izlenen diziler arasında birinci sıraya yerleşti.

Sen Çal Kapımı HBOMaxLa platformunda çok büyük izlenme oranlarına ulaşmıştı. Dizi, tüm Latin Amerika ülkelerindeki Top 10 listesinde ikinci sırada yer alırken Şili, Uruguay ve Kolombiya’da birinci, Meksika ve Arjantin’de de üçüncü olmuştu.

Yurt dışında böylesine büyük bir başarıya ulaşan Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel’le Kerem Bürsin’i de bir dünya starına dönüştürdü. İki ünlü oyuncu yurt dışında gittikleri ülkelerde büyük coşkuyla karşılanıyor. Dizi her iki oyuncuya yurt dışında yeni kapıların açılmasını da sağlıyor. Kerem Bürsin en son İspanya’da, Hande Erçel de İtalya’da hayranlarının büyük coşkusuyla karşılandı.