Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, sosyal medyadaki 9 milyonu aşkın takipçisini yine ikiye bölmeyi başardı!..

Serenay Sarıkaya, sosyal medyadaki 9 milyonu aşkın takipçisini yine ikiye bölmeyi başardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın lansman stili olay oldu! Reklam yüzü olduğu jean markasının lansmanına katılan oyuncu Serenay Sarıkaya’nın stili sosyal medyadaki takipçilerini de ikiye böldü.

Güzel oyuncu, uzun süredir reklam yüzü olduğu bir jean markasının yeni koleksiyonu için düzenlenen lansmana katıldı. Instagram hesabından lansman fotoğraflarını paylaşarak stiliyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya kıyafetiyle adından söz ettirdi.

Lansmanda mini kot etek ve büstiyer giyen Serenay Sarıkaya’nın başındaki ilginç saç aksesuarı ise sosyal medyada gündem oldu.

Serenay Sarıkaya, sosyal medyadaki 9 milyonu aşkın takipçisini yine ikiye bölmeyi başardı!.. 9

Oyuncuyu beğenen kadar eleştirenler de oldu. Her paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Serenay Sarıkaya bu kez ilginç tarzıyla sosyal medyayı yıktı.

Instagram’da 9 milyondan fazla takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya, her paylaşımıyla oldukça ses getiriyor. Sarıkaya son olarak baş aksesuarlı ilginç pozlarını takipçileriyle paylaştı. Sarıkaya, adeta sosyal medyayı ikiye böldü.

Serenay Sarıkaya, sosyal medyadaki 9 milyonu aşkın takipçisini yine ikiye bölmeyi başardı!.. 10

Oyuncunun paylaşımlarına yorum yağdı. Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarına takipçileri tarafından, ‘Çok güzelsin’, Olmamış’, ‘Bu tarz ne ya’, ‘Altı kaval, üstü Şişhane’, ‘Sen nasıl bir şeysin’, Bu fizik şaka mı?’ şeklinde pek çok farklı yorum yapıldı.

Serenay Sarıkaya, sosyal medyadaki 9 milyonu aşkın takipçisini yine ikiye bölmeyi başardı!.. 11