Ana sayfa Sosyal Medya Emre Bey için aşk huzur demek! Yakışıklı oyuncu şu günlerde çok da huzurlu olduğunu belirtti!

Emre Bey için aşk huzur demek! Yakışıklı oyuncu şu günlerde çok da huzurlu olduğunu belirtti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in ilgiyle izlenen dizisi Balkan Ninnisi’nde başrolde yer alan yakışıklı oyuncu Emre Bey, Youtube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu.

Göçmen bir aileden geldiğini belirten oyuncu baba tarafında  Yugoslav göçmeni olduğunu belirterek, “Orada soyadımız Begoviç’miş, burada ‘Bey’ ismini almışlar” açıklamasını yaptı.

Balkan Ninnisi’nin çekimleri  Üsküp’te gerçekleşiyor. Oyuncunun orada en çok zorlandığı konu ise akşam yemekleriymiş. Gece her yerin kapalı olduğunu belirten Emre Bey “O saatte ekmek arası börek satılıyor” sözleriyle de yaşadığı sıkıntıyı ifade ediyor.

Emre Bey için aşk huzur demek! Yakışıklı oyuncu şu günlerde çok da huzurlu olduğunu belirtti! 44

Yakışıklı oyuncu programda sektörde yaşadığı sıkıntılardan da söz etti. “Bu sektör karmaşık, ben hâlâ çözemedim. Dışarıdan göründüğü gibi şatafatlı da değil. Psikolojik açıdan zorlayıcı yanları var” ifadelerini kullanan oyuncu, genelde kendisine gelen rol tekliflerini ise, “Bir dizide, zengin taraf ve fakir taraf, bunun bir çatışması varsa ve zengin taraftaki kötüyse, genelde o rollerle geliyorlardı bana” sözleriyle değerlendirdi.

Aşk hayatı hakkında da konuşan oyuncu, “Aşk benim için huzur ve daha düzenli bir yaşam demek. Şu an çok huzurluyum” açıklamasıyla da aşık olduğunun sinyallerini verdi.

Emre Bey’in samimi açıklamalarının tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;