Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi başrol oyuncusu özellikle uyardı; herkesi şoke edecek sürprizler üst üste geliyor!

Camdaki Kız dizisi başrol oyuncusu özellikle uyardı; herkesi şoke edecek sürprizler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde başrolde yer alan ve Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu, kariyer anlamında çok önemli bir adım attı. Burcu Biricik ile ilk olarak Kırmızı Oda dizisinde bir arada bulunan genç oyuncu, bu roldeki başarısı sayesinde de Camdaki Kız dizisindeki rolü elde etti.

Feyyaz Şerifoğlu, üçüncü sezonu devam eden Camdaki Kız dizisiyle birlikte kariyerine altın harflerle yazılacak bir dönemin içinde bulunuyor. Sedat karakterinin ruhuna bürünen ve izleyicileri etkileyen performansı ile genç oyuncunun bir hayli başarılı şekilde rolünü sürdürdüğünü söylemek gerekiyor.

2022 yılının kendisi için çok yoğun geçtiğini anlatan Feyyaz Şerifoğlu, “Hala bu yoğunluk devam ediyor. Çalışmaya devam ediyorum” diye konuştu. Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonunu çekmeyi sürdürdüklerini anlatan oyuncu, “Dizimiz gayet güzel bir şekilde gidiyor. Bu haftadan sonraki bölümleri biraz daha dikkatli izlemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü çok sürpriz var. İzleyince zaten göreceğiz” açıklamasını yaptı.

Camdaki Kız dizisi başrol oyuncusu özellikle uyardı; herkesi şoke edecek sürprizler üst üste geliyor! 8

Camdaki Kız dizisinde 61 bölüm geride kaldı ve önümüzdeki haftalarda çok önemli gelişmeler olacağına yönelik beklenti de Feyyaz Şerifoğlu’nun açıklaması ile daha da belirgin bir hale geldi.

İddialardan birisi Feride karakteri ile ilgili.. Dizi için Aralık sonuna kadar anlaşması bulunan Nur Sürer’in hikayeden ayrılma durumu da var. Feride karakteri, Camdaki Kız dizisinin bu noktaya kadar gelmesinde en önemli karakterlerden ve usta oyuncuya Aile dizisinden de bir teklif var. Bakalım Feride karakterinin akıbeti ne olacak?

Camdaki Kız dizisi başrol oyuncusu özellikle uyardı; herkesi şoke edecek sürprizler üst üste geliyor! 9

Yılbaşı için dizi setinde bir ara verilmesinin beklendiğini anlatan Feyyaz Şerifoğlu, 1 haftalık ara olabileceğini ve dinlenmeye ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

2023 yılında da dizi çekimlerinin yoğun bir şekilde devam edeceğini hatırlatan genç oyuncu, yeni yıl ile ilgili de şu dilekte bulundu:

“Yeni yılın, bu zamana kadar ki bizi ne kadar güzellik getirdiyse, en az onun kadar güzellik getirmesini diliyorum. Öncelikle sağlık diliyorum. Sağlık ile uğraştığımız birçok yıl bıraktık. Sağlıktan sonra isteyene aşk ve bol iş diliyorum. Bir sürü emek var, herkesin emeklerinin karşılığını bulmasını istiyorum.”