Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti 21. bölüm analizi: Nursema’nın ardından olaylar Alev ile iyice alevlenecek!

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm analizi: Nursema’nın ardından olaylar Alev ile iyice alevlenecek!

tarafından ker_def

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle AB ve ABC1 kategorilerinde en yüksek izlenme payı alarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu.

Sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturan dizi, “Rtük Kızılcık Şerbetine Dokunma” etiketi ile 10 saat, dünya sıralamasında yaklaşık 8 saat, #KızılcıkŞerbeti etiketi ise yaklaşık 3 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı. Dizi için RTÜK’ün 1,5 milyon TL para cezasının yanı sıra, 5 bölüm yayın durdurma cezasının da bu büyük ilgide payı olabileceğini belirtelim.

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU? Yayınlanan bölümde; Nursema, ailesiyle yaptığı büyük hesaplaşmanın ardından Alev’in evine geri döndü. Büyük bir şok yaşayan Ünal ailesi Nursema’nın peşine düştü. Fatih ve ailesine sitem eden Doğa ise Nursema’yı hastaneden kurtardığını itiraf etti. Pembe’nin büyük tepkisini alan Doğa’nın Fatih’le de arası gerildi.

Öte yandan otelin satışıyla intikam peşine düşen Kayhan’ın, Ömer’in eski eşi Leman’a evlilik teklifinde bulunması izleyenleri şaşırttı. Nursema’nın, Alev’de kaldığını Doğa’yı takibe alarak öğrenen Abdullah, Umut sürprizi yaşadı. Nursema’nın yaşadıklarını Abdullah’tan öğrenen Umut, Nursema’ya koştu.

İkilinin uzun zaman sonra gözyaşları eşliğinde bir araya geldiği sahne duygusal anlara sahne oldu. İbrahim’ e ders vermek isteyen Ömer’in, İbrahim’i bir inşaattan aşağı itmesi bölümün unutulmaz anları arasına girdi. Ömer’in planıyla tenteye düşen İbrahim, boşanma şartlarını kabul etti. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah ve Nursema yüz yüze geldi.

Büyük bir yanılgıya düştüğünü ve pişman olduğunu dile getiren Abdullah, Nursema’dan eve dönmesini istedi. Bunun karşılığında Nursema ise babasından, Alev’i sevdiğini annesine itiraf etmesini istedi. Abdullah’ın, Nursema’nın bu şartını kabul etmesi final sahnesine damga vurdu.

Dizinin gelecek hafta yayınlanacak 22. bölümünde Alev karakterinin durumu ve hikayede öne çıkacak olması olayların daha da karışacağını gösteriyor.