Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi için Gökberk Demirci tercihi çok yerinde olmuş!

Üç Kız Kardeş dizisi için Gökberk Demirci tercihi çok yerinde olmuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamlarının sevilen yapımlarından birisi. Kanal D ekranında yayınlanan ve ikinci sezonuna tamamlamaya doğru ilerleyen dizi, gelecek sezonda da yine izleyicilerle buluşmaya devam edecek yapımlardan birisi.

Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi artık bazı izleyicileri yeterince tatmin etmiyor olsa da yine de birçok kişi gelişmeleri merak ediyor. Özellikle de hikayeye son dönemde katılan Gökberk Demirci’nin canlandırdığı Kartal karakterinin büyük bir fırsatın kapısını araladığı da görülüyor.

Dizinin hikayesinden sıkılmaya başlayan ve yenilik arayan çok sayıda izleyici var. Senaristler de bu izleyicilere yeni bir hikaye kurgusu sunma noktasında Kartal karakterine sarılmış gibi gözüküyor.

Sosyal medya ortamında Gökberk Demirci ve Kartal Köksal isimleri üzerinden binlerce paylaşım yapılıyor. Yani genç oyuncunun diziye katılması sosyal medyada hala büyük yankı bulmaya devam ediyor.

Daha önce Yemin isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde başrolde yer alan Gökberk Demirci, değişen imajı ile birlikte Üç Kız Kardeş dizisine de yeni bir heyecan dalgası getirdi.

Twitter ortamında Gökberk Demirci’ye gösterilen ilgiyle ilgili çok sayıda paylaşım bulunuyor. Üç Kız Kardeş dizisinin tam da senaryo olarak sıkışmaya başladığı, izleyicilerin artık yenilikler aradığı bir dönemde Kartal Köksal karakterinin hikayeye iyi geldiği ortada.

Genç oyuncu açısından da sevilen, geniş bir izleyici kitlesi bulunan ve hikayesi ile üçüncü sezonda da güçlü bir şekilde yoluna devam edebilecek bir dizide yer almak önemli bir deneyim fırsatı oluyor.

Kartal karakterinin hikayenin içinde hangi noktaya sürükleneceğini heyecanla bekleyen izleyiciler, Üç Kız Kardeş dizisinin 30 Mayıs’ta yayınlanacak olan 51. yeni bölümünü de büyük bir heyecanla beklemeye başladı.