Ana sayfa Sosyal Medya Berk Ali Çatal için Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir sürpriz oldu!

Berk Ali Çatal için Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir sürpriz oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Berk Ali Çatal, 3 sezondur devam eden Kardeşlerim dizisindeki Tolga karakteri ile dikkatleri çekiyor. Dizinin ilk iki sezonunda Tolga karakteri kötü birisi olarak biliniyordu. Çevresinde hep kötülükler olduğuna inanarak hareket eden ve kendisini de bu kötülük dürtüsüne kaptıran Tolga karakterindeki dönüşüm ise üçüncü sezonda herkesi fazlasıyla şaşırttı.

Berk Ali Çatal, Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda canlandırdığı Tolga karakterindeki bu dönüşümün kendisi adına çok büyük sürpriz olduğunu anlattı. Diziden daha önce ayrılan Cemile karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz ile birlikte görüntülenen Berk Ali Çatal, üçüncü sezonun kendisini çok şaşırttığını şu sözlerle ifade etti:

“Benim için çok değişik bir sezon oldu. Bir anda karakterimin 180 derece dönüşünü izledim. Seyirciler ile beraber ben de izledim. Ben bu değişimi beklemiyordum, bana sürpriz oldu. Bir anda iyiliğe dönüş, kahramanlaşma gibi bir durum oldu. Tercihleri sürekli bir şeylerden keyif almayan, mutsuz olan çocuk, çevresinde iyi şeylerin olabildiğini görmeye başladı. Bakış açısı değişince öyle değişti.”

Berk Ali Çatal için Kardeşlerim dizisinde beklenmedik bir sürpriz oldu! 7

Dizinin sadece oyuncu kadrosu için değil, arka planda çalışan yönetmeninden tüm teknik ekibine ve yardımcı ekiptekilere kadar herkesin bu başarıda emeğinin olduğunun altını çizen genç oyuncu, hayranlardan gelen desteğe de dikkat çekti.

Berk Ali Çatal, “Üçüncü sezonda çok güzel geçti. Fanlarımız da bize çok destek oldu. İzleyenlerimiz 3 sezon boyunca bizi desteklemeye devam ediyorlar. Bu bizim için güzel bir başarı. Hem ekibim hem de bütün ekipteki herkes adına biz çok iyi bir iş yaptığımızı düşünüyoruz. Benim için çok keyifli geçen 3 sezon oldu” şeklinde konuştu.

Cemile karakterinin diziden ayrılmasının ardından izleyiciler Nilsu Yılmaz’ı sezon başında Kusursuz Kiracı isimli Fox TV dizisinde izlemişti. Oyuncu ayrıca konservatuvara devam ettiğini ve zamanının büyük çoğunluğunu da dersleri ile uğraşarak geçirdiğini söyledi.

Berk Ali Çatal ile Nilsu Yılmaz aşkının da devam ettiği bu görüntüler ile ortaya çıkmış oldu. Yoğun bir süreçleri olduğu için vakit buldukça görüştüklerini anlatan Nilsu Yılmaz, yaz döneminde iyi bir tatil yapacağını ve yeni sezonda yeni projeler için görüşmeler yapmakta olduğunu sözlerine ekledi.