Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde Pelin öfkesinin linçe dönüşmesine Baran Bölükbaşı’ndan itiraz yükseldi!

Yalı Çapkını dizisinde Pelin öfkesinin linçe dönüşmesine Baran Bölükbaşı’ndan itiraz yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakterine gösterilen öfkenin dinmediğini sosyal medyadaki yorumlardan görebilirsiniz. Başarılı oyuncu Buçe Buse Kahraman ise kendi yolunda emin adımlarla ilerliyor ve linç boyutuna varan bu ortama rağmen, rolün ciddiyetini sergileyen bir performans ortaya koyuyor.

Buçe Buse Kahraman, Seyran ile Ferit karakterlerine çılgınlık boyutunda destek olan fanların hedefinde. Pelin karakteri üzerinden gelen bu linç çabası sosyal medyada bir süredir durulmuş olsa da hala oyuncunun olumsuz yorumlarla karşılaşabildiği bir süreç de yaşanıyor. Buçe Buse Kahraman’a bu noktada destek olan isimler arasına rol arkadaşı Baran Bölükbaşı da katıldı.

Yalı Çapkını dizisinde Pelin öfkesinin linçe dönüşmesine Baran Bölükbaşı'ndan itiraz yükseldi! 8

Yalı Çapkını dizisinin hikayesine sonradan katılan oyuncu, Tarık isimli karakter ile dikkatleri çekmeye başladı. Rol arkadaşına sosyal medyada Pelin karakteri üzerinden linç girişiminden duyduğu rahatsızlığını dile getiren Baran Bölükbaşı, şunları anlattı:

“Buçe hanım çok tatlı bir insan. Canlandırdığı karakterin tatlı olmasına gerek yok. Ben de belki tatlıyımdır ama canlandırdığım karakter tatlı değil. Ayrımını seyirci yapabilmeli diye düşünüyorum. Bunları ayrı bir şekilde düşünüyoruz, karakter ve oyuncuyu böyle planlama yapıyoruz.”

Yalı Çapkını dizisinde Pelin öfkesinin linçe dönüşmesine Baran Bölükbaşı'ndan itiraz yükseldi! 9

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, diziyi yakından izleyen bir isim. Sosyal medyada da Tarık ile Seyran karakterlerinin sahnesine tepki gösterdiği hatırlatılan Baran Bölükbaşı, “Demet ablayı çok seviyoruz. Ben çok mutlu oldum, oraya kadar erişebiliyoruz. En azından Demet Akalın, ‘sevmedim seni’ diyor. Müthiş ve değerli bir şey” diye konuştu.

Yalı Çapkını dizisinin duygusunun yoğun olduğunu ifade eden oyuncu, rol arkadaşlarından da övgüyle bahsediyor. Ekipteki herkesin çok iyi olduğunu anlatan Bölükbaşı, herkesin sanki seçilmiş gibi olduğunu ve aralarına girmekten hiç çekinmediğini, güzel karşılandığını sözlerine ekledi.