Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrolündeki Beni Bul dizisi, yeni sosyal medyanın gözdesi olmaya aday!

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrolündeki Beni Bul dizisi, yeni sosyal medyanın gözdesi olmaya aday!

tarafından ker_def

Ebru Şahin ile Murat Yıldırım ikilisinin başrolünde yer aldığı Beni Bul isimli yeni dizi projesi Now televizyon kanalında yayınlanacak.

2024-2025 sezonunda izleyicileri derinden etkileyecek yapımlardan birisi olarak görülen Beni Bul dizisi, iki başrol oyuncusunun enerjisi ve güçlü uyumuyla da sosyal medyada çok konuşulacak bir yapım olacak.

Şimdiden Ebru Şahin’in dünya çapındaki hayranları heyecanlarını yansıtan çok sayıda paylaşım ile Beni Bul dizisini merakla beklediklerini belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Yer aldığı her projesi ile hayranlarını mutlu eden, başarılı performanslar ortaya koyan Murat Yıldırım da dünya çapında tanınan bir isim.

Hem Ebru Şahin hem de Murat Yıldırım ikilisi yeni sezonun en gözde dizi çiftlerinin başında gösteriliyor ve sadece ülkemizde değil, yurt dışındaki dizi hayranlarının da heyecanını artırıyor.

Çekimlerine yoğun bir tempoda devam edilen Beni Bul dizisinde güçlü bir hikaye ve etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Derin bir aşk hikayesini konu alan dizide, ünlü mimar Demir karakterine hayat veren Murat Yıldırım, Fas’ın büyüleyici şehri Marakeş’te sete çıkmıştı.

Dizide bekar bir anne olan Nazlı karakterine hayat veren güzel oyuncu Ebru Şahin ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen çekimlerde yer almıştı.

Yapım ekibinin büyük bir titizlikle çekimlerine İstanbul’da devam ettiği Beni Bul dizisi bir annenin oğlunu büyütme çabasını ve vefat eden abisinin oğluna sahip çıkmak isteyen bir amcanın hikayesi olarak öne çıkıyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım ile Ebru Şahin ile birlikte şu oyuncular bulunuyor:

“Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman ve çocuk oyuncu Pamir Boyraz.”