Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Destan başarılarından sonra Ebru Şahin yeni başarı hikayesi daha yazabilir!

Hercai ve Destan başarılarından sonra Ebru Şahin yeni başarı hikayesi daha yazabilir!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, 2017 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve dizileri ile dünyanın dört bir yanına adını duyurmayı başardı.

Savaşçı, İstanbullu Gelin ve Yasak Elma deneyimlerinden sonra Hercai isimli dizideki performansı ile milyonların sevgisini kazanan oyuncu, ardından da Destan dizisiyle kendi gelişimini sürdürmüştü.

Yüz Yıllık Mucize dizisinde istenilen başarı elde edilememiş olsa bile, bu proje Ebru Şahin’in kişisel gelişiminde önemli deneyimler yarattı.

Bir Aşk Masalı isimli yeni sezonda Now televizyon kanalında yayınlanacak olan yeni dizisi ile hayranlarının karşısına geçecek olan Ebru Şahin, yakın zamanda sete çıkacak.

Çekimleri Ağustos ayında başlaması beklenen projenin Eylül veya Ekim aylarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Murat Yıldırım’ın erkek başrol olarak yer alacağı, Ebru Şahin ile uyumunun ve enerjisinin çok merak edildiği yeni dizi projesi için önem hazırlıklar devam ediyor.

Henüz oyuncu kadrosu net olarak oluşturulmamış olsa da görüşmeler devam ediyor ve karakterlere en uygun isimler aranıyor.

Hercai ve Destan dizileri ile sadece ülkemizde değil dünyanın birçok bölgesinde adını duyuran, geniş bir hayran kitlesine kavuşan Ebru Şahin’in kariyerinde Bir Aşk Masalı dizisinin de önemli bir yerinin olması bekleniyor.