Ana sayfa Sinema Bülent Emin Yarar ve Yetkin Dikinciler, tiyatrodan sonra sinemada da bir araya geldi!

Bülent Emin Yarar ve Yetkin Dikinciler, tiyatrodan sonra sinemada da bir araya geldi!

tarafından ker_def

Yapımı Sinehane imzası taşıyan, yönetmen koltuğunda Ekrem Arslan’ın oturduğu ‘Kayıp Kamyon’ samimi, duygusal ve eğlenceli bir yolculuk hikâyesini beyaz perdeye taşıyor. 18 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini alacak olan, hikâyesi Ercan Uçar’a ait Kayıp Kamyon’un senaryosunu Kamuran Süner ve Ekrem Arslan birlikte kaleme aldı.

TİYATRODAN SİNEMAYA UZANAN DOSTLUK

2010 yılından beri kapalı gişe oynanan fenomen tiyatro oyunu Profesyonel’in başrol oyuncuları Bülent Emin Yarar ve Yetkin Dikinciler ilk kez bir sinema projesinde buluştu. 14 yıldır aynı heyecanla seyirci karşısına çıkan Bülent Emin Yarar ve Yetkin Dikinciler, bu kez Kayıp Kamyon filmiyle 18 Ekim’de ilk kez birlikte sinema salonlarında olacak.

Kuşak çatışmalarını kalplere dokunacak bir anlatımla beyaz perdeye getiren filmin kadrosunda Bülent Emin Yarar, Yetkin Dikinciler, Ülkü Hilal Çiftçi, Engin Hepileri, Gözde Çığacı yer alıyor.

Kayıp bir kamyonu bulmak için yola çıkan bir dede-torunun hikâyesini anlatan filmde yol boyunca trajikomik olaylar yaşanırken iki farklı jenerasyonun çatışmalarıyla birlikte, birbirlerini anlama çabası da beyaz perdeye yansıyacak.

Vergi borcu olduğu ortaya çıkan kayıp bir kamyon yüzünden tüm birikiminin elinden gideceğini öğrenen Vasıf (Bülent Emin Yarar), kamyonu aramak üzere en yakın dostu Fehmi (Yetkin Dikinciler) ve torunu Zeynep’le (Ülkü Hilal Çiftçi) birlikte bir yolculuğa çıkar.

Bu yolculuk, Vasıf ve Zeynep’in üzerini örtmeye çalıştıkları ne varsa gün yüzüne çıkartacak ve kaçınılmaz bir yüzleşmeye sebep olacaktır. Vasıf ve Fehmi’nin dostlukları yeniden sınanırken Zeynep, hayalleri ve sevdikleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

‘Kayıp Kamyon’ 18 Ekim’de sinemalarda…