Ana sayfa Dizi Haberleri Homeland ve Vikingler’in ekibinden Barbaroslar dizisine transfer!

Homeland ve Vikingler’in ekibinden Barbaroslar dizisine transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın rol aldığı Barbaroslar dizisi belli ki Türkiye gündemine bomba gibi düşmeye hazırlanıyor. Dizinin çekimlerine daha yeni başlanmasına rağmen öyle haberler geliyor ki izleyiciyi meraktan çıldırtıyor.

Çok büyük bir bütçeyle ekrana gelmeye hazırlanan Barbaroslar dizisiyle ilgili ilk haberler aylar öncesinden gelmeye başlamıştı. Ancak diziyle ilgili haberler son günlerde arttı çünkü artık çekimlere başlandı. Dizi, bugüne kadar çekilmişler içinde en görkemlilerden biri olacak gibi görünüyor.

Homeland ve Vikingler'in ekibinden Barbaroslar dizisine transfer! 8

Dizinin yapımcısı Es Film, ortaya görkemli bir eser çıkarmak için hiçbir masraftan kaçınmıyor. Öyle ki, TV100’ün haberine göre dünyaca ünlü diziler Black Sails, Vikingler ve Homeland ekibinde yer alan Maher Maleh dizinin görüntü yönetmenliğini üstleniyor.

Habere göre ayrıca dizinin aksiyon sahneleri için daha önce büyük ilgi gören “Hysteria” projesine de imza atan Mısırlı ödüllü yönetmen Adel Adeeb de İstanbul’a geldi. Güney Afrika ve Bulgaristan’dan gelen aksiyon ekiplerinin de görev aldığı dizide, Kerry Gregg dublör koordinatörü, Shaun Verth dublör sanatçısı, Traian Aleksandrov Milenov ise dövüş koreografı olarak görev alıyor.

Homeland ve Vikingler'in ekibinden Barbaroslar dizisine transfer! 9

Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan dizinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca yapıyor, senaryosu ise Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.

Dizide Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra Yetkin Dikinciler, Ulaş Tuna Astepe ve Caner Topçu rol alıyor. Oyuncu kadrosunda ismi açıklananlar henüz bu kadar. Yeni isimleri önümüzdeki günlerde öğrendikçe aktaracağız.