Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane dizi Arka Sıradakiler’i özleyenler, bu habere çok sevinecek!

Efsane dizi Arka Sıradakiler’i özleyenler, bu habere çok sevinecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Mint Prodüksiyon tarafından Fox Tv için çekilen e 2007-2012 yılları arasında yayınlanan Arka Sıradakiler isimli gençlik dizisi, izleyenlerin hala unutamadığı yapımlardan birisi. Televizyon tarihimize adını yazdırmış dizide oynayan isimler, daha sonra pek çok önemli projede rol aldılar ve bazıları bu diziyle ünlü oldular. Lise yıllarını anlatan dizi, gençlik dizisi olarak çok sevilmişti.

Unutulmaz bir dizi olarak hala hatırlarda yer alan yapım, 197 bölüm ekranda kalmıştı. İzleyicileri için efsane bir dizi özelliğini koruyan Arka Sıradakiler, son dönemde lise yıllarında geçen olayları konu alan gençlik dizilerinin revaçta olmasıyla tekrar hatırlandı.

Bir süredir Arka Sıradakiler dizisini yeniden ekrana getirmek için bazı çalışmaların yürütüldüğü de yakın zaman önce ortaya çıktı. Yeni versiyonlarının çekilmesi planlana dizi ile ilgili en büyük heyecanı, Arka Sıradakiler’i ilk yayınlandığı dönemlerde izleyenler yaşayacak muhakkak.

Dizide rol alan isimler arasında Barış Atay, Sinem Uslu, Bülent Emin Yarar, Sevda Dalgıç, Bülent Çetinaslan, Temmuz Karikutal, Canan Hoşgör, Gözde Mukavelat, Gürbey İleri gibi isimler yer alıyordu. Kadronun yeniden kurulmaya çalışıldığı ile ilgili haberleri dizide Oktay olarak yer alan Bülent Çetinaslan aktardı.

“Altyapıyı kurmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncuları tekrar toplamak biraz zor. Herkes ayrıldı, koptu, evlenen oldu, şehir dışında, ülke dışında olanlar var” açıklamasını yapan Bülent Çetinaslan ile birlikte dizide Yadigar karakterine hayat veren Temmuz Karikutal, projeyi yeniden canlandırmak için kolları sıvadılar.

Gazete Magazin programında konuyla ilgili açıklamalar yapan Bülent Çetinaslan, aradan geçen 10 yılın ardından dizinin ekrana dönüşünü sağlamanın hiç de kolay olmadığının da altını çiziyor ancak umutsuz da değil.

Efsane dizi Arka Sıradakiler'i özleyenler, bu habere çok sevinecek! 7

Son dönemde liselerde yaşanan zorbalıklar ve şiddet olaylarının aktarıldığı Duy Beni ve Tozluyaka gibi dizilerin de dikkatleri çekmesinden sonra Arka Sıradakiler dizisinin de yeni bölümlerinin çekilmesi açıklamasının aynı döneme denk gelmesi de dikkat çekiyor.

Arka Sıradakiler’in izleyicisi, projeyi farklı bir şekilde yeniden hayata geçirme çalışmaları için heyecanlı.  Bülent Çetinaslan konuyla ilgili çok fazla detay vermek istemese de lise hayatını anlatmanın mantıklı olmayacağını, herkesin değiştiğini belirterek biraz daha farklı bir konsept oluşturacaklarının da işaretini verdi.

Çetinaslan, eski ekibin ruhunu yeniden toplamaya çalıştıklarını ve dizinin oyuncuları ile bazı görüşmeler yaptıklarını belirterek çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.