Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinin yeni oyuncuları açıklandı! İki bomba isim daha var!

Barbaroslar dizisinin yeni oyuncuları açıklandı! İki bomba isim daha var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Denizlerin fatihi Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşi Oruç Reis’in hikayesini anlatacak olan dev bütçeli proje Barbaroslar dizisinin iki oyuncusu daha açıklandı. Bugüne kadar sadece Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin ismi belirtiliyordu.

Yapılan açıklamaya göre dizinin kadrosuna usta oyuncu Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu da katıldı. Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak.

Engin Altan Düzyatan’ın Barbaros Hayreddin Paşa’yı ve Ulaş Tuna Astepe’nin de Oruç Reis’i oynayacağı dizinin hazırlıkları sürüyor.

Barbaroslar dizisinin yeni oyuncuları açıklandı! İki bomba isim daha var! 7

Ekranların usta oyuncusu Yetkin Dikinciler’i en son BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde Reha karakteri olarak izledik. Daha çok sinema filmlerinde yer alan oyuncu Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Genç oyuncu Caner Topçu ise ekranların çok yeni bir ismi. İlk kez Bilinçsizler filminde ekranlara gelen Topçu, 2021’de BluTV için çekilen Hiç dizisinde Deniz karakterini canlandırdı.

Çekimleri başlayan dizinin eylül ayından itibaren yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Dizi kostümleri, dekoru, çekim teknikleri ve efektleriyle öylesine büyük bir proje ki şimdiden izleyicide büyük bir heyecan yaratıyor.

Barbaroslar dizisinin yeni oyuncuları açıklandı! İki bomba isim daha var! 8

Es Film imzalı dizinin yönetmenliğini Taylan Biraderler yapıyor ve senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.

İmajı için uzun zamandır dikkat eden oyuncu, role girmek adına da bir süredir Barbaros’un yaşadığı döneme ait kitapları okuyordu. Bugüne kadar 5 bin sayfa kitap okuyarak, o dönemin ruhunu anlamaya çalışan Engin Altan Düzyatan’ın diziye tam bir profesyonel oyuncu gibi çalışıyor.