Ana sayfa Sosyal Medya Bir Gece Masalı dizisi sosyal medyada etkili geri dönüşler alıyor!

Bir Gece Masalı dizisi sosyal medyada etkili geri dönüşler alıyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yapımına ise NGM’nin imza attığı atv’nin sezonun iddialı dizisi Bir Gece Masalı hem ekranda hem de sosyal medya da izlenme rekorları kırıyor.

Dizinin etkili hikayesi milyonlarca izleyiciyi etkiledi. Sadece Türkiye’de değil dünyanın farklı ülkelerde Türk dizilerini takip eden kitlenin de bu projeyi sahiplendiğini görebilirsiniz. Sosyal medya üzerinde diziye yönelik çok geniş bir etkileşim çalışması yaşanıyor.

Yayına girdiği 3 Eylül’den itibaren haftalık reyting listesinde Tüm kişilerde’de yeni sezonun en çok izlenen dizisi Bir Gece Masalı’nın geçtiğimiz haftayı da zirvede kapattı. Dizinin ABC1 grubunda da ortalamanın çok üzerinde reytingler aldığını ama AB grubunda biraz daha düşük oranlar geldiğini hatırlatalım.

Yeni sezonun tüm yapımları arasında tüm kişilerde haftanın en çok izlenen dizisi olmayı başarmasının yanı sıra, sosyal medya ilgisini de her hafta artırması ile birlikte Bir Gece Masalı dizisi sezona çok iyi başlangıç yapmış oldu.

Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper, gibi çok başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Bir Gece Masalı, sürpriz gelişmelerle her salı akşamı atv’de.