Ana sayfa Dizi Fragmanları Kod Adı Kırlangıç dizisi 2. sezonda da izleyicilerine heyecanlı bir macera yaşatacak!

Kod Adı Kırlangıç dizisi 2. sezonda da izleyicilerine heyecanlı bir macera yaşatacak!

tarafından ker_def

TRT 1’in sevilen dizisi “Kod Adı Kırlangıç” ikinci sezonuyla yakında ekranlara dönüyor… TRT 1’in merakla beklenen dizisi Kod Adı Kırlangıç ikinci sezonuyla çok yakında izleyicileriyle buluşacak.

Yeni sezon tanıtımında, Kırlangıçlar, Aslanlar ve Yıldızlar, okul meydanında karşı karşıya gelerek adeta heyecan dolu bir rekabetin sinyallerini verdi.

Yakında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Kod Adı Kırlangıç’ın yeni sezon konusu ise şöyle: Yiğit Efe ve arkadaşları, teknoloji okuluna başladıktan sonra, daha önceki rakipleriyle aynı okulda karşılaşacaklar.

Okul, geçmişe dayanan gizemlerle doludur. Ancak en büyük sır, okulun altındaki gizemli kapıdır. Yiğit Efe ve ekibi, bu sırların peşindeyken, eski düşmanları ve tehlikelerle yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Dizinin oyuncu kadrosunda Ali Kayra Gürel (Yiğit Efe), Elif Kurtaran (Zeynep), Göktuğ Yıldırım (Tonguç), Damla Nida Kurtaran (Müge), Hakan Küçükçeşme (Aslan), Musa Özgeç (Şahin), Ceylin Selin Arslan (Güneş), Şeyma Cömert (Ayça), Kadir Bertan (Mars) gibi başarılı genç oyuncuların yanı sıra; Serkan Şenalp (Selim), Gizem Arıkan (Sevgi), Seren Deniz Yalçın (Ece Hoca), Altan Erkekli (Lütfi Müdür), Serra Tankal (Leyla Hoca), Serkan Ercan (Korkut Hoca), Cem Zeynel Kılıç (Tekin Hoca), İlayda Yıldırım (Muazzez Hoca), Korhan Herduran (Aspar), Ayhan Taş (Kamil) ve Yasim Çam (Sadi) gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh’in oturduğu Kod Adı Kırlangıç, yeni sezonuyla çok yakında TRT 1 ekranlarında olacak.