Ana sayfa Dizi Haberleri Acı kahve içilecek, Gönül Dağı dizisi çok şenlenecek!

Acı kahve içilecek, Gönül Dağı dizisi çok şenlenecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde herkesin merakla beklediği o sahne geliyor. Yıllardır Zahide’nin aşkıyla yanıp tutuşan Sefer, hayatının en güzel acı kahvesini içecek. Ferdi Sancar’ın canlandırdığı Sefer’in Ecem Özkaya’nın hayat verdiği Zahide’yi istemeye gittiği anlar, dizinin hayranlarını neşelendirecek.

16 Ocak Cumartesi akşamı TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisinde hem acı kahveyi keyifle içen ve Zahide’ye kavuşmak için bir adım daha yaklaşan Sefer’in keyfini göreceksiniz hem de Dilek ile Taner arasında artık netleşen kararın yansımalarını.

Dilek, nişanı atıyor ve Serdar ile artık bir geleceklerinin olmayacağını söylüyor. Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakterindeki değişim de dizi hayranlarını bir hayli etkileyecek. Taner ile Dilek arasında aşktan geriye dönüş olmayacak gibi bir hava vardı ama fragmanda Dilek’in gözü yaşlı hali izleyicileri de etkileyecek.

Dilek ve Taner aşkı bitecek mi yoksa tüm engellemelere rağmen devam mı edecek? İşte bu sorunun yanıtını Gönül Dağı dizisinin 12. bölümünde öğreneceğiz. Dizinin 12. bölüm 2.fragmanının youtube trendler listesinde 10. sırada yer aldığı ve çok izlendiğini de hatırlatalım.

Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakterinin “Bana Tatar Ramazan Modumu Açtırmasınlar!” şeklindeki sözleri de fragmana yansıdı. Ramazan karakterini çok seven dizi hayranları, yine eğlenecekleri farklı sahneler bulacak.

Ayrıca diziye Fikret karakteri ile Zahide’nin eski eşi olarak Ruhi Sarı’nın da geleceğini ve Sefer ile Zahide aşkını pek de iyi günler beklemediğini belirtelim.

İşte Gönül Dağı 12.bölümden 2. fragman: