Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca, Mina Derman için büyük bir şans oldu!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca, Mina Derman için büyük bir şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin genç isimlerinden birisi de Mina Derman oldu. Usta oyuncularla aynı seti paylaşmanın şansını yaşayan oyuncu, daha önce çeşitli projelerde deneyimler yaşamış olsa da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Suna karakteri kariyerinde büyük çıkış yapmasına vesile oldu.

Daha önce; İncir Ağacı, Bir Annenin Günahı, Baş Belası ve Oğlum dizilerinde çeşitli roller ile deneyimler yaşayan Mina Derman, bu sezon ise bambaşka bir süreç içinde yer aldı. Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan ile birçok sahnede birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, kariyerinde geniş kitlelere ulaşmayı da bu proje ile başardı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca, Mina Derman için büyük bir şans oldu! 7

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi salı akşamı 35. bölümü ile birlikte sezon finali yaparak yaz arası verecek. 2 aylık bu arada dizinin ekibi dinlenecek ve yeni sezona hazırlanacak. Mina Derman da kısa bir ara verileceğini, ikinci sezonda çok daha iyi bir şekilde diziye devam edeceklerini açıkladı.

Dizinin hem yapımcısı hem başrol oyuncusu Oktay Kaynarca’nın kendisine çok destek olduğunu ifade eden oyuncu, tüm ekipteki rol arkadaşlarından çok şey öğreniyor. Diziyi oyunculuk yolculuğunda bir okul gibi gören Mina Derman, katıldığı etkinlikte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kendi kariyeri açısından büyük bir şans olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Hepsi benim için çok büyük şanslar. Oktay Kaynarca ayrı olarak öyle. Ebru Özkan zaten bambaşka. Her birini ayrı ayrı çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. İşlerinde çok iyi oldukları için çok mutluyum ve çok şanslı hissediyorum. Çok güzel geçiyor.”

Henüz daha oyunculuk yolculuğunun başlarında olduğunu belirten Mina Derman, kendince hedefleri olduğunu ama bunu açıklamak istemediğini söyledi.

Genç oyuncu, büyüsünün bozulmaması adına kendisine sakladığı bazı şeyler olduğunu belirtirken, yaz tatilinde de arkadaşları ile Bodrum ve Almanya ile Fransa’ya gidebileceğini söyledi.