Ana sayfa Sosyal Medya Üst üste 3 diziden sonra Ebru Özkan’a bir de Aşk-ı Memnu fırsatı çıktı!

Üst üste 3 diziden sonra Ebru Özkan’a bir de Aşk-ı Memnu fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tecrübeli oyunculardan Ebru Özkan, son dönemde Ben Bu Cihana Sığmazam isimli diziyle atv ekranında milyonlarla buluşmaya devam ediyor. Geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, son dönemde birbirinden farklı rollerle hem dijitalde hem de televizyonda dizilerin aranılan isimlerinden birisi oldu.

Geçen sezon Hakim isimli dizide izlediğimiz oyuncu, 2022 yılına birbirinden farklı projeler sığdırdı. Disney Plus’ta yayınlanan Ben Gri isimli dizide Timuçin Esen ile birlikte başrolde yer alan Ebru Özkan, ayrıca 20 Ocak’ta Netflix’te yayınlanan Şahmaran dizisinde de rol aldı.

Son günlerde 3 farklı dizisiyle dikkatlerden kaçmayan ve birbirinden çok farklı kadın karakterleri ile hayranlarını etkileyen bir Ebru Özkan enerjisi görüyoruz.

Ebru Özkan, 2023 yılında da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki Leyla karakteri ile yoğun çalışma temposunu sürdürecek. Ancak oyuncunun bir de Aşk-ı Memnu dizisinin sinema versiyonu olan Bihter isimli projede yer alacağı ortaya çıktı.

Üst üste 3 diziden sonra Ebru Özkan'a bir de Aşk-ı Memnu fırsatı çıktı! 7

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medyadan yaptığı bilgilendirmede, “Önemli bir karakter Matmazel rolünde ise Ebru Özkan Saban oynayacak” diye yazdı.

Bir döneme damgasını vuran ve yurt dışında da çok ilgi çeken Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel isimli karakteri Zerrin Tekindor canlandırdı. Bu sefer ise aynı hikayenin sinema versiyonunda Matmazel karakterinde Ebru Özkan’ı izleyeceksiniz.

Heyecanla beklenen yeni sinema filmi projesiyle ilgili gelişmeler ardı ardına geliyor. Ebru Özkan’ın merakla beklenen Bihter filminde başrolde yer alacak olması hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu. Oyuncu da unutulmayan Matmazel karakterinin yeni versiyonuna hayat vereceği için sosyal medyada çok konuşulan isimler arasında yer alacak gibi gözüküyor.