Ana sayfa Dizi Haberleri ABD’nin çok konuşulan Your Honor dizisinin yerli uyarlaması Hakim atv’de başlıyor!

ABD’nin çok konuşulan Your Honor dizisinin yerli uyarlaması Hakim atv’de başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerde medyanın gündemine hızlı gelişmelerle giren bir yeni dizi de Hakim oldu. Bir süredir hazırlıkları süre dizinin oyuncusu olarak ilk önce Ebru Özkan’ın adı geçti. Hekimoğlu dizisinin ardından yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Özkan’a dizide hangi erkek oyuncunun eşlik edeceği de kısa bir süre önce öğrenilmişti.

Ekrana son olarak Kağıt Ev dizisi ile gelen usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Hakim dizisinde Ebru Özkan ile başrolde yer alacak. ABD’de yayınlandığı dönemde büyük tartışmalara konu olan, çok konuşulan bir dizi olarak bilinen Your Honor dizisinden uyarlanmakta Hakim dizisi.

Atv’de yayınlancak olan dizinin başrolünde, Breaking Bad isimlli Netflix dizisindeki performansı ile çok konuşulan Bryan Cranston Michale Desiato karakterini oynuyordu. Dizinin yerli versiyonunda bu karaktere Erdal Beşikçioğlu hayat verecek. ABD’de 2020 yılında yayınlanan ve 10 bölüm süren dizide, çok tehlikeli bir mafya babasının oğlunu kazayla öldüren bir gencin babası olan hakimin, oğlu için göze aldıkları anlatılmaktaydı.

ABD'nin çok konuşulan Your Honor dizisinin yerli uyarlaması Hakim atv'de başlıyor! 7

Hikayesi ile de dikkat çeken yapımın yerli versiyonunun atv’de yayınlanacağı bir süredir konuşulmaktaydı. Dizinin oyuncuları arasında ise İlayda Alişan ve Burak Dakak gibi genç ve başarılı isimler de yer alıyor. Dizinin kanalının atv olduğu da yakın zamanda netleşti.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in üstlendiği dizi, insanların kendilerini sorgulayacağı, adalet ile vicdanı arasına sıkışan bir hakimin neler yapabileceğini anlatacak yeni dizi heyecanlı anlarıyla da dikkat çekecek.