Ana sayfa TV Programları Acemi Anneler Stüdyo programında çoğul gebelik konuşulacak

Acemi Anneler Stüdyo programında çoğul gebelik konuşulacak

tarafından ker_def

Acemi Anneler Stüdyo’da “Çoğul Gebelikler” hakkında merak edilenler konuşulacak. Acemi Anneler Stüdyo programı, 10 Nisan Cumartesi günü saat 11.40’ta ekrandaki yerini alacak.

TRT 1 gündüz kuşağının sevilen dizisi “Acemi Anneler” dizisinde yaşanan olayların konu alındığı “Acemi Anneler Stüdyo” programı, farklı hikayeler ve zengin içeriği ile Cumartesi sabahları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor…

Başarılı sunucu Şahla Orujova’nın sunumuyla canlı yayınlanan programda bu hafta, “çoğul gebelikler” hakkında merak edilenler konuşulacak.

Çoğul gebeliklerde anne adaylarını neler bekliyor? Sağlıklı bir hamilelik için nelere dikkat edilmeli, hangi tarama testleri mutlaka yapılmalı? Beslenme ve kilo kontrolü nasıl olmalı? Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Prof. Dr. Neşe Kavak, iç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya ve klinik psikolog Rabia Yavuz, merak edilen sorulara canlı yayında cevap verecek.

Acemi Anneler dizi setine canlı bağlantı ve dopdolu bir içerikle “Acemi Anneler Stüdyo” 10 Nisan Cumartesi saat 11.40’ta TRT 1’de…