Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’daki zafer pahalıya patladı!

Bir Zamanlar Çukurova’daki zafer pahalıya patladı!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, Perşembe gecesine damga vuracak, aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı topraklardan heyecan dolu bir bölümde ekrana gelecek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 91. bölümünün heyecanı sürürken, dizinin 100.bölüm itibari ile sezon finali yapacağı da biliniyor. Dizinin sezon finaline yaklaşılırken, izleyiciler bu sezonun nasıl tamamlanacağını da merak ediyor. 4. sezonu da yayınlanacak olan atv dizisi, başarılarına bir yenisini daha ekleyecektir. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinden sonra bu hafta Camdaki Kız isimli Kanal D dizisi de rekabete katılacak. Ancak bu durumun atv dizisinde bir olumsuzluk yaratması beklenmiyor. Peki 91.bölümde neler yaşanacak? Demir’in Fikret karşısındaki zaferinin pahalıya patlaması bekleniyor.. İşte tüm detaylar:

FİKRET PES Mİ EDİYOR! DEMİR’İN ZAFERİ NELERE MAL OLACAK?

Annesinin mektuplarının ortaya çıkmasının ardından, Adana’ya veda etmeye hazırlanan Fikret, giderayak mektuplarının duvarları donattığını görür! Çocuk kalbini onarmaya çalışırken, annesinin evlilik dışı ilişki yaşadığını tüm Çukurova’ya ilan etmiştir! Yenildiğini kabul eder ama hem çocuk kalbini hem Müjgan’a olan aşkını alıp gitmek de ok zordur!

Bir Zamanlar Çukurova'daki zafer pahalıya patladı! 8

FEKELİ VE LÜTFİYE DOSTLUKLARINI SAVAŞI ÖNLEMEK İÇİN KULLANABİLECEK Mİ?

Demir’in şehri donatan mektuplarını görmeye giden Fekeli ve Lütfiye savaşın henüz bitmediğini anlar! Demir konuyu kapatmıştır, Fikret de gitmiştir ama, Lütfiye Fekeli’yi yalnız bırakmamaya karar verir. Çünkü Müjgan’ın Züleyha nefreti ile karşılaşır ve Şermin’den öğrendiklerinin doğru olduğunu anlar.

ÜMİT SEVDA’YA “BEN SENİN KIZINIM” DİYOR!

Züleyha ve Demir’in hem işte hem aşkta örnek çift haline gelmeleri Ümit’in intikam ateşini körükler. Aslında bambaşka bir intikam için girdiği Fikret’in oyununda şimdi aşk için de intikam vaktidir! Ancak bu intikama giden yolda önce, zamanı gelmeden bir itirafta bulunur. Onu Demir’den uzak durması için tekrar uyarmaya gelen Sevda’ya “Ben senin kızınım” der!

Bir Zamanlar Çukurova'daki zafer pahalıya patladı! 9

GAFFUR YERSİZ YURTSUZ KALIYOR!

Saniye evden kovunca, huğlarda kalıyorum diyen ama küçük konağa yerleşen Gaffur’un onuyu ortaya çıkıyor! Çıkmakla kalmıyor, herkes durumdan haberdar olunca olaylar büyüyor. Gaffur’un huğlarda bile yeri kalmıyor. Üstelik, bu kez Saniye de ondan temelli vazgeçiyor!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de.