Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acı Tatlı Ekşi filminin galasında Belçim Bilgin – Yılmaz Erdoğan çiftinden ele ele poz

Acı Tatlı Ekşi filminin galasında Belçim Bilgin – Yılmaz Erdoğan çiftinden ele ele poz

tarafından ker_def

‘Acı Tatlı Ekşi’ filminin galası Kanyon’da yapıldı.

Ayrılık söylentileriyle gündeme gelen Yılmaz Erdoğan- Belçim Bilgin, iddialara inat geceye el ele katıldı

Milliyet gazetesinin haberine göre Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve Gözde Türkpençe’nin başrolünü paylaştığı, ‘Acı Tatlı Ekşi’nin galası Kanyon’da yapıldı. Birçok ünlü ismin katıldığı geceye, ayrılık söylentileriyle sık sık gündemde olan Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin el ele gitti. Yeni saç imajıyla dikkat çeken Bilgin, Ben Kingsley ve Jacqueline Bisset ile başrolünü paylaştığı, ‘Backstabbing for Beginners’ filmiyle ilgili, “Fragmanı yayınlandı ve güzel tepkiler alıyoruz. Çok emek verdim, umarım izleyici de beğenir” dedi.

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı ‘Acı Tatlı Ekşi’nin, aynı zamanda senaryosunu da yazan Gülsoy, “İnsanların izlerken tüm duyguları içinde bulacağı, bizimkileri de içeren, gerçek insanların anlatıldığı bir film çektik” dedi. Ruhundan, bedeninden, aklından ve fikrinden bir parçanın olduğu Duygu’ya hayat verdiğini belirten Özpirinçci ise, “Güzel bir süreçti. Duygu’ya karşı hislerim gerçek ve hâlâ canlı. Onu çok seviyorum. Özel bir karakter” şeklinde konuştu.

‘Ülkeyi terk ediyorum’

Galaya katılan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde ‘Hamileyim’ diye şaka yaptığını ve herkesin buna inandığını söyledi. Avşar, “İnsanların bunu ciddiye aldığına inanamıyorum. Gerçek olduğunu sandılar. Ben artık bu ülkeyi terk ediyorum” dedi.