Ana sayfa Sosyal Medya Acilde yer bulamayan Hazal Kaya’nın son durumu belli oldu!

Acilde yer bulamayan Hazal Kaya’nın son durumu belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmış ve karantina sürecinin ardından tedavisi tamamlandıktan sonra rol aldığı dizinin çekimlerine başlamıştı.  Netflix’te yayınlanacak olan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide Selahattin Paşalı ile başrolde yer aldığı oyuncunun, geçtiğimiz gün sette rahatsızlandığı ortaya çıkmıştı.

Koronayı atlattığı halde kimi rahatsızlıkları ortaya çıkan pek çok insan gibi Hazal Kaya’da da tansiyon problemi oluşmuş. Oyuncunun sette rahatsızlanması üzerine de acile götürülmek istenmiş.

Instagram’dan yaptığı paylaşımla Hazal Kaya, tansiyonuyla ilgili bir takım sıkıntılar yaşadığını, sette acil durumlar için sette bulunan ekiplerin isteği üzerine oyuncu eko (ekokardiyografi) çekilmesi için acile götürülmek istendiğini ama hastanelerde acilde yer bulamadıklarını aktarmıştı.

112 ve hastaneler arasında anlaşılmaz bir iletişim problemi olduğunu ve en sonunda eve dönmek zorunda olduğunu belirtmişti.

Hazal Kaya, “Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum. Gerçekten çok zor” açıklamasını yapmıştı.

Oyuncu, sonunda bir şekilde hastaneye giderek tetkiklerini yaptırdığını ve iyi olduğunu söyleyerek hayranlarının içini rahatlattı.

İşte son paylaşımı: