Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’deki korona vakalarından sonra gözler, yeni anne olan Özge Özder’e çevrilmişti! Haber geldi!

Sadakatsiz’deki korona vakalarından sonra gözler, yeni anne olan Özge Özder’e çevrilmişti! Haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sadakatsiz setinde başlayan korona vakaları, dizideki herkesin yeniden test olmasından sonra netleşmeye başladı. İlk olarak usta oyuncu Burak Sergen’in virüsü kaptığı ve durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

Arkasından dizinin iki genç oyuncusu Melis Sezen ve Alp Akar’ın da koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Genç oyuncuların durumunun iyi olduğu ve evlerinde karantinada bulundukları bilgisi de geldi.

Son dönemde toplumda olduğu kadar setlerde de koronavirüs vakaları çoğalmaya başladı. Pek çok oyuncu ve set ekibinden kişilerin virüsü kapmalarıyla setler durmaya başladı.

Sadakatsiz dizisinin setinde de alınan önlemlere karşın virüs bir şekilde oyuncularda çıktı. Bu arada hemen her sette sürekli olarak Covid 19 testlerinin yapıldığı biliniyor.

Oyuncuların sahneler sırasında maskesiz olmasına karşın, tüm ekibin hep maskeleriyle çalışmaları da hem sosyal medya paylaşımlarında hem kamera arkası çekimlerde görülüyor.

Yapımcılar son derece dikkatle önlem alırken, çalışanlar ve oyuncular da dikkatli. Ancak onlarca kişinin aynı anda bulunduğu ortamlarda vakaların önüne de geçilemiyor.

Bu arada Sadakatsiz setindeki korona vakalarının ardından herkesin yeniden testten geçirildiği de biliniyor. En büyük merak edilen isimlerden birisi de Özge Özder oldu.

Zira Özder, kısa bir süre önce doğum yaptı ve minik bir bebeği var. Oyuncunun tüm ailesi ile birlikte test yaptırdıkları ve sonucun negatif olduğu öğrenildi.

Özge Özder, aşağıdaki paylaşımı ile merak edenlere durumu böyle duyurdu…

Sadakatsiz'deki korona vakalarından sonra gözler, yeni anne olan Özge Özder'e çevrilmişti! Haber geldi! 7