Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk’ten beklenen hamle! Dedikodular başladı bile!

Acun Ilıcalı ve Beyazıt Öztürk’ten beklenen hamle! Dedikodular başladı bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Beyaz Show programı 2018 yılında sona erdi. 6 Aralık 1996 tarihinde Kanal D’de başlayan ve 4 Mayıs 2018’e kadar tam 22 sezon devam eden Beyaz Show’un yeniden ekrana dönme girişimlerinde önemli iddialar gündemde.

Hatırlanacağı üzere Beyaz Show bittikten sonra Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ü ikna ederek O Ses Türkiye programına jüri üyesi olmasını sağlamıştı. Bu gelişmenin ardından yeniden ekranlara dönüş yapan Beyazıt Öztürk’ün sevilen programı Beyaz Show’un da tv8’de başlayabileceğine yönelik öngörüler yapılıyordu.

İşte bu öngörüler bir adım daha ileri gitti. Beyaz Show’un ekrana döneceği ile ilgili ne Acun Ilıcalı’dan ne de Beyazıt Öztürk’den bir bilgi yok.

Ancak sosyal medya fenomeni Burak Altındağ’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım ses getirdi. Beyaz Show’un yakında tv8’de izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

Altındağ paylaşımında “Beyaz Show nihayet geri dönüyormuş. Bu sefer TV8’de olacakmış. Başlasın ceket iliklemeler hadi bakalım” diyerek heyecanı artırmıştı.

Bakalım program hakkında resmi açıklama da gelecek mi?