Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı’dan büyük dizi itirafı! ‘O kadar başarısız oldu ki…’

Acun Ilıcalı’dan büyük dizi itirafı! ‘O kadar başarısız oldu ki…’

tarafından ker_def
Acun Ilıcalı tv8’deki eski diziler için ‘o kadar başarısız oldu ki’ dedi!

Televizyon Gazetesi Analiz

CNN Türk’te Buket Aydın’ın sunduğu ’40’ programına konuk olan Acun Ilıcalı, TV8’in yeni sezonunda yayınlanacak dizi projelerinden bahsetti.

tv8 ekranlarında bu sezon dizilerle önemli bir çıkış yapıldı. Kızım dizisi ve Jet Sosyete’nin transferi önemli gelişmelerdi.

“Bizim kanal için devrim yılı diyebiliriz bu seneye” ifadesini kullanan Ilıcalı, sezona iki önemli diziyle başladıklarını hatırlattı.

Ilıcalı, bu sene tv8 için devrim yılı olduğunu anlattı ve şöyle konuştu:

“Birisi Jet Sosyete. Gülse Birsel’in çok beğendiğimiz dizisi. Diğeri de sevgili Fatih Aksoy ile beraber yaptığımız Kızım dizisi… İlk bölümde çok iyi reyting aldı o da… Baktığımız zaman 2 tane diziyle, artı MasterChef gibi yeni bir formatı Türkiye’de tanıttık. O da şimdi artık ekranlarda. MasterChef artı 2 tane dizi diziyerek sezona çok iddialı şekilde başlıyoruz.”

Buket Aydın, “Dizi yapmıyordunuz, diziye başladınız. Haber bülteni yapmıyordunuz, haber bülteni yapmayı hala düşünmüyor musunuz?” sorusunu yöneltti.

DİZİLER O KADAR BAŞARISIZ OLDU Kİ…

Ilıcalı, “Dizi yapmıyorduk bir durumu yok. Diziler o kadar başarısız oldu ki, siz fark edemediniz. Bu da çok normal. Kanalı aldığımız andan sonra Maral dizisini yaptık. Açıkçası ortanın altında bir başarı elde etti. Ondan sonra yine bir komedi dizisi yaptık. Birol Güven ile bir dizi daha yaptık. Şu ana kadar 3 dizi yapmışız. Fakat, kanalın yeni olması o zaman dizi seyircisini çekmemiz çok kolay değildi. Çünkü kanal yükselme dönemindeydi. Sonra biz 1,5-2 sene bekledik. Kanalın yükselmesini iyice bekledikten sonra, kanal tam anlamıyla gündüzüyle akşamıyla yüksek bir reytinge ulaşınca dedik ki, ‘şimdi artık dizi seyirci de bizi tercih edebilir, tanıtımlarımızı güzel yapabiliriz. Onları da bir yerde yakalarız’. Bu konuda tahminimiz doğru çıktı, başarılı olduk o açıdan da çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

TV8’DEKİ 3 ESKİ DİZİ HANGİLERİYDİ?

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’yi buluşturan Maral dizisinin yanı sıra, Birol Güven imzalı Homofis isimli aile komedi dizisi ilgi görmemişti. Aşk-ı Roman isimli komedi dizisi ise tam anlamıyla faciaydı ve Roman güzeli Solmaz ile Kaan’ın başrolünü paylaştığı diziye çok ciddi eleştiriler yapılmıştı.