Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisine flaş transfer! Can’ın annesini oynayacak isim çok şaşırtacak!

Erkenci Kuş dizisine flaş transfer! Can’ın annesini oynayacak isim çok şaşırtacak!

tarafından zk zk
Star TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in oynadığı diziye bomba bir transfer haberi geldi!

Can Yaman’ın hayat verdiği Can Divit karakterinin annesi yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran sevilen dizisi Erkenci Kuş’a öyle bir isim katılacak ki yer yerinden oynayacak. Ses sanatçısı Onur Akay, ünlü oyuncu Can Yaman’ın Erkenci Kuş dizisinde annesi rolünde oynayacak olan ismi açıkladı.

Erkenci Kuş dizisine bomba transfer! Can Yaman’ın annesi rolünde oynayacak
Twitter adresinden paylaşım yapan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Erkenci Kuş dizisi ile ilgili sürpriz bir gelişmeyi duyurdu. Akay, “Can Divit’in annesi geliyor! Çok yakında Can Yaman’ın annesi rolüyle Ayşegül Aldinç’i, Erkenci Kuş dizisinde izleyeceğiz. Can Yaman ve Demet Özdemir’le ilgili önemli bir kaynaktan duyduklarımı ise, canlı yayında aktardım.” dedi.
Erkenci Kuş dizisine flaş transfer! Can'ın annesini oynayacak isim çok şaşırtacak! 7

61 yaşında olan ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç, Can Yaman’ın annesini canlandıracak.

Ayrıca ‘Cüneyt Öncel Zamanı’ isimli programa canlı telefon bağlantısı yapan ünlü sanatçı Onur Akay, Demet Özdemir’in Can Yaman’a karşı ilgisinin sonradan olduğunu ifade etti. Akay, Can Yaman’ın Demet Özdemir’e karşı bir ilgisi olduğunu ise çok önemli bir kaynaktan duyduğunu açıkladı.(internethaber)