Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı’dan yeni bomba geldi! ABD’deki Fox TV ile büyük anlaşma tamam!

Acun Ilıcalı’dan yeni bomba geldi! ABD’deki Fox TV ile büyük anlaşma tamam!

tarafından zk zk

Türkiye’de farklı formatlarıyla büyük bir başarının sahibi olan Acun Ilıcalı, Yunanistan, Meksika, Romanya, Kolombiya gibi ülkelerden sonra hedef büyüttü ve ABD’ye kadar uzandı.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan ile bir röportaj yapan Acun Ilıcalı, Amerika’nın dört büyük kanalından biri olan Fox ile anlaştıklarını açıkladı.

Acun Ilıcalı, detayları şöyle anlattı:

“Dünyaya sattığımız Exathlon formatımız hakkında görüşmek için iki defa Dominik’e geldiler. Orada bizim prodüksiyonumuza, işimizi nasıl yaptığımıza baktılar. Sonra bana “Exathlon’u 2 gün yayınlasanız olur mu?” diye sordular. Ben de “Olmaz, kabul etmem. Olay bir şey satmak değil. Bir şeyi eğer doğru şekilde konumlandıramazsam, Fox’a 20 bölüm satsam ne olacak ki? Evet, çok iyi para kazanacağım ama o beni mutlu etmeyecek. Ben o piyasada başarılı olmak istiyorum. O yüzden 2 bölümün başarılı olacağına inanmıyorum” dedim. Daha sonra tekrar geldiler ve kendi formatlarını bizim yapmamızı istediler. İnşallah nisan ayında Amerika’da yayında olacağız. Prensipte anlaştık, detaylarda bir yerlerde takılmazsak çok eğlenceli bir formatı yapacağız.”