Ana sayfa Sosyal Medya Acun Ilıcalı’nın İbrahim Büyükak’ın filmindeki bir sahnede eli ayağı titredi!

Acun Ilıcalı’nın İbrahim Büyükak’ın filmindeki bir sahnede eli ayağı titredi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı ve kankası Oğuzhan Koç ile bir araya geldi. Bayi Toplantısı filmiyle gündemde olan İbrahim Büyükak, Acun Ilıcalı’ya da özel gösterimde filmini izletti.

Ilıcalı, filmin sonuna kadar birçok sahnesinde çok güldü, eğlendi ama bir sahne vardı ki, o sahnede eli ayağı titredi. Çünkü bu sahne Acun Ilıcalı’nın hayatından alıntılanan ve kötü bir hatırasıyla ilgiliydi.

Acun Ilıcalı, o sahneden bahsetmedi ama hissettiklerini anlattı. Ünlü televizyoncu, mikrofonlara şöyle konuştu:

“İbrahim sağ olsun benim hayatımdan bir noktayı filme koydu.O da benim hayatımın en üzücü noktalarından birisiydi. Bir komedi filmine gittim. Sonuna kadar güldüm güldüm güldüm. En son bir sahne var, dondum kaldım. Yaşadığım bir sahne ve filmde o sahne var. Elim ayağım kesildi, buz gibi… Sonra dışarı çıktık. İbrahim yanıma geldi. ‘Abi yakaladın mı sahneyi’ dedi. ‘Ben bu sahneyi bu kadar da oradan almamıştır’ dedim. ‘O sahneyi senin hayatından’ aldım dedi. Ben de ‘İbrahim çok iyi bir şey yapmışsın’ dedim. Filmden tadı kaçıp çıkan tek insan bendim. Ama muhteşem bir film.”

Acun Ilıcalı, Elazığ depreminde zarar görenler için yaptığı kampanyadan 73 Milyon TL’nin bir gecede toplanmasından da büyük gurur duyduğunu ve çok etkilendiğini belirten ifadeler kullandı. Videodan röportajı izleyebilirsiniz.