Ana sayfa Güncel Haberler Acun Ilıcalı’nın kimse bilmezken keşfettiği, bugünün meşhur sitesi hangisi?

Acun Ilıcalı’nın kimse bilmezken keşfettiği, bugünün meşhur sitesi hangisi?

tarafından ker_def

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini, dünyanın en yaratıcı zihinleri ve işleriyle buluşturmayı hedefleyen Brand Week Istanbul buluşmasına katılanlar arasında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da vardı. Youtube’u ilk keşfedenlerden birisinin kendisi olduğunu söyleyen Ilıcalı, herkesin her şeyini bildiğini de anlattı.

Youtube oturumuna konuk olan Acun Ilıcalı “Neredeyse her şeyimi herkes biliyor. Bilmediğiniz kadar işi yaşayan bir insanım 24 saatimin 18 saatini işle yaşayan bir insanım bu biraz beni zorluyor. Youtube Türkiye de ilk keşfedenlerden biriyim” diye konuştu.

Acun Ilıcalı, daha kimse Youtube’u bilmezken kendisinin ekşi sözlükte gördüğü Boca Juniors taraftar grubunun videosu ile Youtube platformunu keşfettiğini anlattı.

Youtube’en birçok amatör yeteneğe önemli fırsatlar sunduğunun altını çizen Acun Ilıcalı, ne kadar önemli bir gelişme olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Artık bir çok amatör göz Youtube da kendine bir yer bulabiliyor. Bu da çok önemli fırsat. Youtube sayesinde yetenek keşfi eskiye göre 1000 kat daha kolay oluyor artık. Biz de birçok yeteneği buradan keşfediyoruz diyebilirim.”