Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir sır daha açıklığa kavuştu!

Yasak Elma dizisinde bir sır daha açıklığa kavuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 4. sezonunda ve 84 bölüm geride kaldı. Dizinin 85. bölümünden itibaren ayrılacak olan karakterler ve hikayeye yeni katılacak isimlerle birlikte büyük bir değişim dalgası başlayacak. Halit ve Kerim karakterlerinin 85. bölümde ayrılmasını bekleyen izleyiciler de son haftalarda diziye daha da fazla ilgi göstermeye başladı.

Yasak Elma dizisinde değişen hikayede öne çıkacak isimler Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar olacak. İkilinin diziye katıldıkları geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Şimdi ise rolleri merak ediliyor.

Yasak Elma’da şimdiye kadar sır gibi saklanan o roller hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Yakında Yasak Elma setinde ekiple bir araya gelmesi beklenen Berk Oktay, Çağatay rolünde yer alacak.

Yasak Elma dizisinde bir sır daha açıklığa kavuştu! 9

Oktay’ın babasını canlandıracak olan ismin ise Erdal Özyağcılar olduğu ve hikayeyi baba-oğul karakterlerinin fazlasıyla etkileyeceği ortaya çıktı. Dizinin daha uzun süre devam etmesi için başlatılan bu değişim dalgasında Çağatay karakterinin annesi rolünde ise Gülenay Kalkan’ı izleyeceğiz.

Yasak Elma dizisinde bir sır daha açıklığa kavuştu! 10

Berk Oktay, 4 sezon yer aldığı Savaşçı dizisini yaşanan sorunlar nedeniyle bırakmıştı. Erdal Özyağcılar ise en son geçen sezon Tolgahan Sayışman ile birlikte TRT1’in Şampiyon dizisinde rol almıştı. Gülenay Kalkan’ı ise Anne dizisinde Cahide karakteri ile 3 yıl önce izlemiştik.

Gülenay Kalkan, birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol alan başarılı bir isim… Gülenay Kalkan aynı zamanda 2019 yılının Ekim ayında kaybettiğimiz usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu’nun da eşiydi…

Yasak Elma dizisinde bir sır daha açıklığa kavuştu! 11