Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’in iki dizisinde kriz çıktı, iki yeni dizi ise yakında geliyor!

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8’in iki dizisinde kriz çıktı, iki yeni dizi ise yakında geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında geçen sezon Kırmızı Oda ile birlikte Doğduğun Ev Kaderindin isimli dram yapımı izleyicilerle buluşuyordu. 2021-2022 sezonuna ise kanal yönetimi sadece Kırmızı Oda dizisiyle devam etme kararı alarak başladı. Ancak O Ses Türkiye yarışmasının iyi reytingler getirmemesi ve Kırmızı Oda dizisinin de düşen reytingleri sonrasında yeni yapımlar için adımlar atıldı.

Canım Annem isimli günlük dizinin çekimleri devam ediyor ve 14 Şubat Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, hafta için her gün ekrandaki yerini alacak.

Pazartesi gününden Cuma gününe saat 14.45’te izleyicilerle buluşacak olan Canım Annem projesinde ikiz kardeşlerin hikayesi anlatılacak. Erol Gedik, Selin Sezgin, Özlem Savaş, Faruk Pakiş, Serdar Yıldırım gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi, bir dram hikayesi olarak öne çıkacak.

TV8’de yayınlanacağı ortaya çıkan yeni dizi ise Engin Öztürk ile İrem Helvacıoğlu ikilisini başrolde buluşturdu. NTC Medya tarafından hazırlıkları devam eden dizinin yayıncısının tv8 olacağı da netleşti. Müge Uğurlar’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ismi Annenin Sırrıdır Çocuk olarak belirlendi.

Engin Öztürk, geçen sezon Demet Özdemir ile partner olduğu Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonuyla tv8 ekranındaydı. Oyuncu, yeni sezonda da yine aynı kanalda yayınlanacak bir diziyi kabul etmiş oldu.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'in iki dizisinde kriz çıktı, iki yeni dizi ise yakında geliyor! 21

tv8’de iki yeni dizi heyecanı yaşanırken, 62. bölümde final yapacağı ortaya çıkan Kırmızı Oda’nın vedası ise hüzünlü olacak. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizinin hızla düşen reytingleri, izleyici ilgisini artık çekememesi finali beraberinde getirdi. Sadi karakteri ile yeniden diziye dönen Erkan Petekkaya’nın çabalarının da diziyi kurtarmaya yetmeyeceği anlaşıldı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'in iki dizisinde kriz çıktı, iki yeni dizi ise yakında geliyor! 22

Kırmızı Oda finale giderken, Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un başrolünde buluştuğu Süslü Korkuluk isimli diziyi bekleyenler de büyük şok yaşadı. Acun Ilıcalı ile OGM Pictures’in ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu ile yapılan anlaşmanın iptal olduğu ortaya çıktı. Süslü Korkuluk dizisinin ilk fragmanı tv8’de yayınlandı ama dizinin Disney Plus’a satıldığı da ortaya çıktı.

TV8’de iki yeni dizi heyecanı yaşanırken, kaybedilen iki dizinin de üzüntüsü var.