Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver hayranlarına yeni proje müjdesi! İstanbullu Gelin’in 3 ünlüsü bir araya geldi!

Aslı Enver hayranlarına yeni proje müjdesi! İstanbullu Gelin’in 3 ünlüsü bir araya geldi!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya karakteriyle kalpleri kazanan Aslı Enver, önceki sezon ise Babil isimli Star TV dizisinde rol almıştı. Oyuncu, uzun bir süredir projelerde yer almıyor ve hayranları da merakla bekliyor. Aslı Enver’in yeni projesi ise hayranları için büyük müjde olacak. Oyuncu dizilere değil ama sahneye geri dönüyor. Yeni tiyatro oyununda Aslı Enver’i İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar ile birlikte izleyeceksiniz. Dizide İpek Bilgin, Esma karakterini canlandırmıştı. Güven Murat Akpınar ise Osman rolüyle çok ilgi görmüştü.

İpek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ı bir araya getiren Sırça, uzun zamandır beklenen isimleri etkileyici bir oyunla aynı sahnede buluşturuyor. İbrahim Çiçek’in yönetmenliğini, BKM, Craft ve IdPro’nun ise yapımcılığını üstlendiği Sırça, anıların duygu yüklü kırılganlığını hassasiyetle sahneye taşırken, duygusal ve gerçek dışı taraflarını iddialı performanslarla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Aslı Enver hayranlarına yeni proje müjdesi! İstanbullu Gelin'in 3 ünlüsü bir araya geldi! 7

20. yüzyılın en büyük tiyatro yazarlarından olarak bilinen Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eserinden Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen Sırça, 22 Mart’ta Maximum Uniq Hall’da prömiyerini yapıyor!

15 Şubat’ta biletleri satışa sunulacak olan Sırça’nın uygulayıcı yapımcılığını Duygu Bayram, dekor ve ışık tasarımını Kerem Çetinel, kostümünü Nihal Kaplangı, müziklerini ise Ömer Sarıgedik yaptı.