Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Türkiye pazarına fırtına gibi girecek Disney Plus, ihtişamlı bir tanıtıma hazırlanıyor!

Türkiye pazarına fırtına gibi girecek Disney Plus, ihtişamlı bir tanıtıma hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, ağustos ayında Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler oyuncularıyla anlaşma imzalayan kanal müthiş bir tanıtım filmine imza atmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık iki yıl önce kurulan ve bugün 70’tan fazla ülkede izleyiciyle buluşan Disney Plus’ın sıradaki hedefi Türkiye. Uzun süre önce Türkiye’deki yayının hazırlıklarına başlayan platformun anlaştığı ilk oyuncu Engin Akyürek olmuştu.

Engin Akyürek’i, Can Yaman, Aras Bulut İynemli, Hande Erçel, Demet Özdemir, Pınar Deniz, Buğra Gülsoy, Halit Ergenç gibi isimler takip etti. Bu listeye yeni isimler de eklenmeye devam ediyor.

Türkiye pazarına fırtına gibi girecek Disney Plus, ihtişamlı bir tanıtıma hazırlanıyor! 7

Disney Plus’un ilk Türk yapımı olan Kaçış’ın çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Can Yaman’ın başrolünde yer alacağı ve Ay Yapım için çekilecek dizinin çekimlerine de yakında başlanacak. Disney Plus Türkiye ile ilgili haberler arka arkaya devam ederken platformun çok görkemli bir tanıtım filmi çekmeye başladığı öğrenildi.

Tanıtım filminin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Ancak filmde Türkiye’nin en büyük starlarının yer alacağı belirtiliyor.

Disney Plus Türkiye’de dizilerin yanı sıra belgesel filmler de yer alacağı söyleniyor. Platform için Barış Manço ve Kemal Sunal gibi Türk sinema ve müzik tarihinin çok önemli isimlerinin hayat hikayeleri belgesel olarak hazırlanıyor.