Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen için çekilecek yeni bir gençlik dizisi ortaya çıktı! Bakın kimler oynuyor?

Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı Exxen için çekilecek yeni bir gençlik dizisi ortaya çıktı! Bakın kimler oynuyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dijital platformların yaygınlaşmasının ardından Acun Ilıcalı’nın yeni kuracağı kanal da heyecanla bekleniyor. Yerli Netflix gibi de adlandırılan yeni platform için, daha önce çekilmiş dizilerin yeni versiyonlarının yanı sıra yepyeni diziler de izleyiciyi bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde oynadığı Vahşi Şeyler dizisinin Haziran ayında bu platform için çekildiği öğrenilmişti.

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem’in de yine yeni versiyonun çekileceği gündeme geldi Exxen için. Yeni bir dizi ile ilgili de bir gelişme yaşanıyor şu sıralar. Bir gençlik dizisi çekilecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini yapacağı gençlik dizisinin ismi Öğrenci Evi olacak. Yapımcılığını TİMS&B üstlenmekte.

Dizinin başrol oyuncuları da belli olmuş. Henüz çok fazla yapımda rol almamış olsalar da başarılı performanslarıyla dikkat çekmiş üç isim başrolde yer alıyor. Baran Bölükbaşı, Bertan Asllani, Zülal Sude Güler, Samet Kaan Kuyucu dizide rol alan isimler.

Zülal Sude Güler, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan’ın gençliğini oynamıştı. Ayrıca Mayıs ve Keşif isimli filmlerde de rol aldı.

Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Exxen için çekilecek yeni bir gençlik dizisi ortaya çıktı! Bakın kimler oynuyor? 9

Baran Bölükbaşı ise Adı Efsane dizisiyle ilk kez ortaya çıktı. Daha sonra Servet dizisinin ardından Vuslat’ta oynadı.

Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Exxen için çekilecek yeni bir gençlik dizisi ortaya çıktı! Bakın kimler oynuyor? 10

Bertan Asllani, Arnavut asıllı bir pop şarkıcısı. Damla Damla, Ben Lazım gibi şarkılarıyla tanınıyor. Müzisyen, besteci, şarkıcı, oyuncu olarak biliniyor. Pis Yedili dizisinde Bertan karakterini oynamıştı.

Acun Ilıcalı'nın yeni kanalı Exxen için çekilecek yeni bir gençlik dizisi ortaya çıktı! Bakın kimler oynuyor? 11

Yakında çekimlerinin başlayacağı öğrenilen dizinin yayınlanacağı Exxen platformunun ise yılbaşında yayına geçmesi bekleniyor. 4 milyon abone hedeflenmekte.