Ana sayfa Dizi Haberleri En Popüler Dizi Çifti’nin ilk iki sırasını görünce çok şaşıracaksınız!

En Popüler Dizi Çifti’nin ilk iki sırasını görünce çok şaşıracaksınız!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda izlediğimiz dizilerin günlük reytingleri kaderlerini de belirliyor. Yayınlandığı her bölümle birlikte reytingleri de merak konusu olan diziler, aldıkları puanlara göre ya ekranda kalmaya devam ediyor ya da final yaparak gidiyorlar! Diziler için çıkan bir başka karne daha var, o da sosyal medyadaki konuşulma oranlarına göre oluşuyor. Dizinin kaderi için baz alınmasa da etkili olduğu da tartışılmaz bir gerçek! En azından farkındalık yaratmak, diziye dikkat çekmek için sosyal medya çok etkili bir mecra.

Günlük, haftalık, aylık raporlamalar halinde artık dizilerin sosyal medya karneleri de çıkarılıyor. Dikkat çeken çarpıcı sonuçlar ortaya çıkarken kimi ilginç durumları da gösteriyor izleyenlere.

Somera’nın günlük, haftalık, aylık olarak yaptığı ölçümlemeler de dikkatleri çekmekte. Son olarak geçtiğimiz hafta yayınlanan diziler arasında en çok ileti alanlara bakıldı ve dizilerdeki çiftlerle ilgili bir araştırma da yapıldı.

Gelen ileti sayılarına göre dizi çiftleri arasında ‘En Popüler Çift’ kategorisi oluşturuldu ve ilk iki sırayı alan çift, hakikaten şaşırtıcıydı!

En Popüler Dizi Çifti'nin ilk iki sırasını görünce çok şaşıracaksınız! 9

İlginç olan aynı diziden çıkan bu çiftin, dizinin akıbeti nedeniyle izleyicinin aklını karıştıran durumun sosyal medyaya bir yansımasıydı adeta!

İzleyenler bilir, Sefirin Kızı dizisindeki esas oğlan ve esas kız Nare ve Sancar. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in ekran partneri olarak yer aldıkları dizi Sefirin Kızı’nda, Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Gediz karakteri akılları karıştırdı!

Aslında izleyicinin bir suçu yok! Senaryo öyle bir noktaya geldi ki Sancar karakterini izleyici bir süre Nare’ye yakıştıramadı. Hala da yakıştıramayanlar çok. Gediz’in anlayışlı, sevecen, dürüst, güvenilir karakteri Nare ile Gediz’in aşkını daha inandırıcı hale getirdi.

En Popüler Dizi Çifti'nin ilk iki sırasını görünce çok şaşıracaksınız! 10

Tabii gelişen bu tehlikeli süreç, esas kız ve esas oğlanın ‘efsane aşk’ hikayesinden uzaklaştırılınca, Gediz karakterine yeni misyonlar yüklendi ve ‘kötü adam’ pozisyonuna düşürülmeye başlandı! Yine de pek çok izleyici Gediz’in yaptıklarını kabul etmeyip, Nare ile aşk yaşamasını istiyor.

Durum böyle olunca, 11-18 Kasım arası En Popüler Çift kategorisindeki çiftin ilk iki sırasını da bu kafa karışıklığından çıkan iki çift dolduruyor: 1. sırada Nare ve Sancar, ikinci sırada Nare ve Gediz…

Bir diziden çıkan bu iki çift için gelen ileti sayıları ise neredeyse başabaş! Zira aralarında çok az fark var. Aşağıda da bu farkı görebilirsiniz.

Gelelim 3. dizi çiftine. Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in oynadığı Eda ve Serkan ikilisi de 3. sırada.

4. sırada ise Fox TV’de ekrana gelen Baraj dizisinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın oynadıkları Nazım ve Nehir çifti var.

5. sırada da atv’nin sevilen dizisi Hercai’de Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün oynadığı Reyyan ve Miran’ı görebilirsiniz…

En Popüler Dizi Çifti'nin ilk iki sırasını görünce çok şaşıracaksınız! 11