Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı’nın yeni kararı, Süslü Korkuluk dizisi için yeni bir ihtimali doğurdu!

Acun Ilıcalı’nın yeni kararı, Süslü Korkuluk dizisi için yeni bir ihtimali doğurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk isimli yeni dizinin heyecanını yaşayan izleyiciler sonrasında yaşanan kriz nedeniyle büyük şaşkınlık içine girdi… Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu ikilisinin sahibi olduğu OGM Pictures ile tv8’in patronu Acun Ilıcalı arasında yaşanan kriz nedeniyle Süslü Korkuluk’un akıbeti konusunda belirsizlik ortaya çıktı.

Süslü Korkuluk dizisinin tv8’de yayınlanmayacağı, Disney Plus ile görüşüldüğü ortaya çıkmıştı. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş, yapımcının Netflix ile de görüşme halinde olduğunu duyurdu. Dizinin en önemli sorunu bütçesi. Bir bölümün 2 milyon liraya yaklaşan bütçesi tüm yayıncıları korkutuyor.

TV8’e dizinin geri dönme ihtimali konusunda da önemli bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı’nın OGM Pictures’in ortaklarından ve hikayeleri ile dizilere hayat veren Gülseren Budayıcıoğlu’nu Survivor adasına götürmesi dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'nın yeni kararı, Süslü Korkuluk dizisi için yeni bir ihtimali doğurdu! 31

Gülseren Budayıcıoğlu ile uçaktaki selfi pozunu sosyal medyadan yayınlayan Acun Ilıcalı’nın bu hamle ile Süslü Korkuluk dizisini yeniden tv8’e getirmeye çalıştığı yönünde düşünceler oluştu. “Dominik’e büyük transfer” notuyla paylaşımı yapan Ilıcalı, aslında bu paylaşım ile bir mesaj vermiş olabilir mi?

Ayrıca Acun Ilıcalı’nın Gülseren Budayıcıoğlu’nun kliniğine de çok gidip geldiği ortaya çıkmıştı. Bu konu geçtiğimiz gün 40 isimli BluTV programında Gülseren hanıma soruldu. Budayıcıoğlu ise ilginç bir yanıt verdi: “Acun Ilıcalı yakın arkadaşım. Belki ikisinin ortası demek bu! Biz Acun Ilıcalı’yla kendi sorunlarımızı da konuşuruz, özel hayatımızla da ilgili benimle Acun konuşur, çokça iş konuşuruz.”

Acun Ilıcalı ile çok yakın olduğu ortaya çıkan Gülseren Budayıcıoğlu’nun etkisi ile Süslü Korkuluk dizisinin yeniden tv8’e dönme ihtimalinin olabileceği konuşuluyor.

tv8’in büyük heyecan ile beklediği, Acun Ilıcalı’nın da yılbaşı akşamı dizinin ilk fragmanını gösterirken sergilediği heyecan akıllarda duruyor. Süslü Korkuluk dizisini tv8’in çok istediği ama bütçe konusunda sıkıntılar yaşadığı da gelen bilgiler arasında.

Bakalım Acun Ilıcalı ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun Dominik’te bir araya gelmesi, bu krizin çözümüne katkı sağlayabilecek mi?