Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Ahsen Eroğlu aşk konusunda çok özel açıklamalarda bulundu!..

Yetenekli oyuncu Ahsen Eroğlu aşk konusunda çok özel açıklamalarda bulundu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ahsen Eroğlu, sergilediği etkileyici performanslar  ile son dönemde aranılan kadın oyuncular arasında yer alıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisindeki ‘Dicle’ karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu dizinin final yapmasının ardından bir süre dinlendi.

Yeni sezonda tercihini tiyatro oyunundan yana yapan oyuncu, Ağaçtaki Kız adlı oyunla ilk defa tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluştu.  Yetenekli oyuncu Ağaçtaki Kız’daki performansıyla hayranlarının bir kez daha beğenisini topladı.

Ünlü oyuncu Eleele Dergisi’nin Sevgililer Günü konseptli Şubat sayısına kapak oldu. Dergiye özel pozlar veren Ahsen Eroğlu aşk konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yetenekli oyuncu Ahsen Eroğlu aşk konusunda çok özel açıklamalarda bulundu!.. 8

Güzel oyuncu, ‘Ortaya çıkan hangi durumun ya da hissin aşkta yeri yok sizin için?’ sorusuna, “Bir kere saygı olmalı. Karşılıklı saygı duymayan iki insan birbirini sevse ne olacak? Birbirlerine ağzına geleni söyleyen iki insanın sevgisinden söz edemeyiz.

Bu sevdiğiniz insana duyduğunuz hayranlığı öldüren bir şey. Hayranlık duymadığım bir kişiyle aşkı yakalamanın imkansız olduğunu düşünüyorum” yanıtını verdi.

Yetenekli oyuncu Ahsen Eroğlu aşk konusunda çok özel açıklamalarda bulundu!.. 9

“Durağanlığı ve düşünmeyi tercih ettiğim bir dönemdeyim diyen oyuncu; “Aklımdan geçenleri, anbean yazıyorum. İlham gelmesini bekliyorum. Muhtemelen harekete geçmezsem gelip gelmediğini anlayamayacağım. Pusuya sinmiş gibi hissediyorum. Saklandığım yerden çıkmak için doğru zamanı bekliyorum sanırım” şeklinde konuştu.