Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı öyle bir dizi projesi başlattı ki, kadro yıkılıyor! Haluk Bilginer setlere dönüyor!

Acun Ilıcalı öyle bir dizi projesi başlattı ki, kadro yıkılıyor! Haluk Bilginer setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformların da dizi yarışına katılması ile birilkte sektörde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Özellikle de 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına başlaması beklenen Acun Ilıcalı’nın Exxen isimli platformu için yeni yapımlar yola çıktı.

Ilıcalı’nın milyonlarca abone hedefi ile yola çıktığı dijital platform işi hem büyük bir fırsat hem de risk barındırıyor. Ilıcalı da bu durumu “Ya batacağız ya da çıkacağız” diye özetlemişti.

Exxen isimli platformda yayınlanacak olan çok iddialı bir diziden de haberler geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Şeref Bey isimli, bir dizi için hazırlıklar başlatıldı.

Most Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizinin çekimlerinin de başladığı belirtiliyor. Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Yusuf Reha Alp’e ait.

Şeref Bey dizisinin oyuncu kadrosu ise adeta yıkılıyor… Şahsiyet ile büyük başarı kazanan, Emmy’den ödül alan Haluk Bilginer yeni dizinin başrolündeki isim. Devrim Yakut, Songül Öden, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar,Ertan Saban, Beyti Engin ve Şükran Ovalı da dizinin kadrosunda yer alan isimler.

Exxen platformunda yayınlanacak olan dizinin senaryo danışmanı olarak Ali Atay görev alacak. Ayrıca dizinin toplam 10 bölüm olarak çekileceği de gelen bilgiler arasında.