Ana sayfa Dizi Haberleri Kankalar Songül Öden ve Şükran Ovalı’dan yeni yıl için yeni dizi sürprizi!

Kankalar Songül Öden ve Şükran Ovalı’dan yeni yıl için yeni dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sanat dünyasında dostluklara çok az rastlansa da bunu bulan iki isim Songül Öden ve Şükran Ovalı da dikkatleri çekiyor. Kanka olan, birbirleri ile yakın iletişimde bulunan ve dostluklarını da her fırsatta sergileyen ikili, şimdi de aynı projede yer alacak.

Songül Öden ve Şükran Ovalı’nın sosyal medya paylaşımlarını takip edenler iyi bilecektir, ikili birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alıyor ve yaşadıkları her iyi-kötü olayda da birbirlerine destek çıkıyor.

İkilinin Ekşi Elmalar isimli 2016 yılı yapımı olan Yılmaz Erdoğan imzalı filmde başrolde olduğunu da hatırlatalım. Şimdi ise enerjilerini yeni bir dizi projesi için kullanacaklar. Exxen isimli Acun Ilıcalı’nın 2021 yılının başında yayın hayatına başlatacağı platform için hazırlanan Şeref Bey isimli dizide iki ünlü oyuncu da yer alacak.

Haluk Bilginer, Devrim Yakut, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat Şungar, Ertan Saban ve Beyti Engin’in de kadroda yer aldığını, ayrıca senaryo danışmanlığını da Ali Atay’ın yaptığını gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgileri ile öğrenmiş olduk.

Proje için çekimlere de başlandı. Komedi yapımı olan Şeref Bey dizisi toplam 10 bölüm olarak çekilecek.