Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde bu kez sınav büyük!

Ada Masalı dizisinde bu kez sınav büyük!

tarafından ker_def

Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de devam ediyor. Dizinin hayranları sosyal medyada etkileşim patlaması yapsa bile, reytinglerin çok da iyi olmadığı biliniyor.

Ada Masalı dizisinin 14. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor… Dizide Haziran ile Poyraz karakterleri sınanmaya devam edecek. İkilinin neler yaşayacağı da dizinin geleceğini belirleyecek. İki başrol oyuncusunun uyumu ile öne çıkan Ada Masalı dizisinin 14. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle:

Haziran ve Poyraz’ın aşkları bu kez büyük bir sınavın eşiğindedir. Zeynep ve Aliye’nin bu aşkın karşısında daha da şiddetle durmaları işleri zorlaştırmaktadır. Haziran, bu aşk yüzünden Poyraz’ın babaannesiyle arasının bozulmasını istemez, Poyraz da Haziran’ın annesiyle bağlarını koparmasını istemez. Bu sebeple Poyraz, Zeynep’in, Haziran da Aliye’nin kalbini kazanmalıdır mutlaka…

İdil büyük bir yıkım içindedir. Batu ise aslında halinden memnundur. Ta ki hayatı beklenmedik bir misafirin gelişiyle kararana dek. Yaşadıkları bütün sıkıntılara rağmen Poyraz ve Haziran bir düşmana yardım ederken bulacaklardır kendilerini.

Öfkesi bir türlü dinmeyen Biricik, Melisa’ya bir darbe daha vurmaya hazırlanmaktadır. Alper de bir karar verme aşamasına yaklaşmaktadır adım adım… Vicdan azabıyla ezilen Melisa her şeyi kaybetmeye razı gelecektir ikisi için.

Başkalarının mutsuzluğu üzerine bir mutluluk kurmamaya çalıştıkça acı çeken Haziran ve Poyraz, bir arada kalmayı başarabilecek mi? Yoksa iki sevgili için tek bir çare mi kalmıştır?

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli otururken, senaryosunu Aksel Bonfil kaleme alıyor. Dizinin genel yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor.

Dizinin 14. yeni bölümünü 21 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz.