Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde final ihtimalini akla getiren gelişme!

Ada Masalı dizisinde final ihtimalini akla getiren gelişme!

tarafından ker_def

Star TV’de yaz döneminin etkileyici yapımlarından birisi de Ada Masalı oldu… Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisi izleyenleri çok etkiledi ama reytingler beklentilerin altında kalmaya devam ediyor. Ada Masalı, yaz enerjisini en güzel yansıtan dizi olmayı başardı. Ancak izleyici ilgisinin düşmekte olması final tehlikesini de beraberinde getiriyor.

Eylül ayı ile birlikte kanalların sezon dizilerini yayına almaya başlaması Ada Masalı için de ciddi bir sınav olacak. Dizinin 13. bölümü 14 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Ancak aynı akşam Masumlar Apartmanı dizisi ikinci sezona başlıyor. Yani Ada Masalı izleyicilerinin bir bölümünü kaybetme riski ile karşı karşıya.

Dizinin hikayesinde Haziran ve Poyraz aşkı başladı ama bu durum reyting getirmedi. Senaristiler bu aşkın daha yoğun şekilde yaşanacağı yeni bir dönemi başlattı. Ancak bunun dizinin final yapmasına engel olup olmayacağını söylemek zor. Zira, artık reyting elde etmek o kadar kolay değil ve Ada Masalı dizisi 12 bölümlük dönemine bakıldığında sezon dizileri karşısında zorlanacağı gözüküyor.

Ada Masalı dizisinde final ihtimalini akla getiren gelişme! 7

Peki dizinin 13. yeni bölümünde neler yaşanacak? Haziran ve Poyraz aşklarının karşısındaki tüm engelleri kaldırmaya kararlıdır. Bunun için de bu aşkın en büyük düşmanları olan İdil ve Batu’nun oyunlarını bozmaları ve onların gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaları gerekmektedir. İdil ve Batu’yu ayrıldıklarına inandırmak için adadaki herkesi, en yakınlarını bile bu ayrılığa ikna etmelidirler.

Ancak saklı gerçeklerin peşinde olan yalnızca Haziran ve Poyraz değildir. İdil ve Batu da kendilerine bir oyun oynanıp oynanmadığından emin olmak için harekete geçer. Attıkları her
adımın onları bir tuzağa sürüklediğini fark etmezler bile. Alper, kendini Biricik’e affettirmeye çalışırken Melisa da yaptığı hatanın cezasını fazlasıyla çekiyor gibidir. Biricik ise ikisini kolay kolay affedeceğe benzememektedir.

Fatih ve Latif’in Selma ve Zeynep’in gönlünü kazanmak için attıkları adımlar her seferinde başlarına daha büyük dert açmaktadır. Haziran ve Poyraz, hiç beklemedikleri bir anda öğrendikleriyle sarsılacak, kendilerini büyük bir karar almaya zorlayacaklardır. Aşklarını ispat etmek için başka yolları kalmamıştır artık.

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli otururken, senaryosunu Aksel Bonfil kaleme alıyor. Dizinin genel yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. ‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.