Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de Kuruluş Osman bu sezon bir ilki gerçekleştirdi!

atv’de Kuruluş Osman bu sezon bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman, çok başarılı bir üçüncü sezon geçiriyor. Dizinin geniş bir hayran kitlesi var var hem hikaye hem de yeni karakterler seyircileri fazlasıyla etkiliyor.

Çarşamba akşamları hem tüm kişiler hem de ABC1 grubunda reytingin zirvesinde yer almaya devam eden dizinin 70. bölümü geride kaldı. 10 Kasım akşamı yayınlanan son bölümde elde edilen reytinglerde dikkat çeken bir detay var. Tüm kişiler kategorisinde birincilik çift haneli reyting ile geldi. Bu da 2021-2022 sezonunda Kuruluş Osman dizisini farklı bir noktaya taşıdı.

Daha önce Camdaki Kız, Gönül Dağı ve Teşkilat dizileri çift haneli reytinglere ulaşma başarısını gösteren yapımlar oldular. Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi bunu birkaç kez tekrarladı.

TRT1’in çok sevilen dizileri Gönül Dağı ve Teşkilat da birer kez çift haneli oranlar elde ederek reytinglerde bu sezonun en başarılı sonuçlarını aldı.

Kuruluş Osman dizisi de 70. bölümü ile birlikte bu 3 yapımın arasına katıldı. atv dizisi, yeni sezonda en iyi reytingler alan dizilerden birisi ve izleyici ilgisinin yüksek olması da projenin kalitesinin bir sonucu.

Burak Özçivit’in başarılı performansı ile öne çıktığı Kuruluş Osman geçen sezon tüm kategorilerde çift haneli reytingler elde edebiliyordu. Ancak yeni sezonda televizyon programlarına yönelik izleyici ilgisinin azalması neticesinde geçen yılki oranları bu sezon elde etmek hiç bir yapım için mümkün görünmüyor.