Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan’a yeni dizisinde çok hoş bir imaj yapmışlar!

Ayça Ayşin Turan’a yeni dizisinde çok hoş bir imaj yapmışlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza isimli dizide Tolga Sarıtaş ile partner olan Ayça Ayşin Turan, 30 bölümlük hikayede çok başarılı bir performans sergilemişti. Dizinin kadrosunda yer alan Yeşim Salkım, herkesin hayranlıkla Ayça Ayşin Turan’ın duru güzelliğinden büyülendiğini bir röportajında anlatmıştı.

Turan bu sefer de Ada Masalı isimli dizide Haziran karakteri ile ekranlara dönüş yapıyor. Ünlü oyuncunun diziden gelen görüntülerinde duru güzelliği ile yine çok etkileyeceğinin işaretleri var… ‘Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da aşık olamam’ diyen Haziran karakterinin sempatik halleri fragmanı izleyenleri etkiledi.

Bir dizi hayranı, “Ayça çok güzel, mimikleri, yüz ifadesi, makyajı çok güzel olmuş” diyerek oyuncuya çok iyi bir imaj çizildiğini ifade eden yorum yaptı. Diziyi merakla bekleyen hayranlar, “Uyumları çok iyi, çekim mekanları da süper” diyerek senaryonun da güzel olmasını diliyor.

Genç oyuncunun fiziğinin çok güzel olduğunu, yeni imajını da beğendiklerini ifade eden dizi hayranları, hikaye konusunda ise temkinli yaklaşıyor. Ancak dizinin hikayesinin de iyi olduğuna yönelik bazı işaretler var.

Alp Navruz’u iyi tanıyanlar, senaryoyu en ince ayrıntısına kadar incelediğini ve derinlikli bir hikaye olmadan işi kabul etmediğini iyi biliyor. Bu durum da gösteriyor ki, Ada Masalı dizisi yaz aylarında başlayacak ama bir yazlık diziden daha fazlası olacak.