Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz hayranlarını şanslı, Senden Önce dizisi uzun süredir beklenen bir proje olacak!

Alp Navruz hayranlarını şanslı, Senden Önce dizisi uzun süredir beklenen bir proje olacak!

tarafından ker_def

Dizi hayranlarının televizyon ekranında görmeyi arzu ettiği dürüstlüğün ve aşkın öne çıktığı yapımlara çok sıklıkla rastlanmıyor. İşte böyle bir dizi olma yolunda Senden Önce dizisinden gelen mesajlar çok dikkat çekici.

Alp Navruz ile birlikte Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın da başrollerinde yer aldığı Senden Önce dizisinin hikayesi izleyenleri çok memnun edecek.

Kavgalarda, silahlardan, entrikadan ve düşmanlıklardan bıkan dizilerde artık duyguların öne çıktığı sevdanın peşinden giden aşıkların olduğu projeleri arzu edenler için Senden Önce dizisi çok etkileyici bir iş olacak gibi gözüküyor.

Alp Navruz hayranlarını şanslı, Senden Önce dizisi uzun süredir beklenen bir proje olacak! 7

Dizinin kadrosunda yer alan tecrübeli oyuncu Altan Erkekli, Senden Önce dizisinin hikayesi konusunda şu mesajı verdi:

“Dürüstlüğün, aşkın ve sevdanın peşinden gitmek isteyenler bu dizi ile yol almaya, yelkenlerini şişirmeye başlasınlar.

Dizide insanı ve duyguları anlatmaya çalışacağız. Bu duyguların dizideki karakterler ile nasıl çatışacağını ve seyirciye nasıl yansıyacağını göreceğiz. Ama şimdiden gördüğümüz ve oyuncu performansları ile de ortaya çıkan bir şey var ki o da seyircinin merakla izleyeceği ve her hafta heyecanla bekleyeceği bir dizi olacak.”

İşte Altan Erkekli gibi etkili bir oyuncunun da kadrosunda yer aldığı, Alp Navruz hayranlarının da büyük heyecanla beklediği Senden Önce dizisinin hikayesi çok geniş kitleleri etkileyecek gibi gözüküyor.